Kırklareli
21 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kırklareli Diş Hekimleri Odası Yeni Yönetimini Belirledi

Kırklareli Diş Hekimleri Odası Yeni Yönetimini Belirledi
haber detay

Kırklareli Dişhekimleri Odasının  2. Olağan Genel Kurulu yapıldı ve yeni yöentim belirlendi.
27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 13.00’da başlayan  Genel Kurul,divan seçimi  saygı duruşu, istiklal marşı ve açılış konuşmasının ardından başladı. Açılış konuşmasını Kırklareli Diş Diş Hekimleri Odası Başkanı D.t.Ayhan Ertaş yaptı. Ertaş konuşmasında, Diş Hekimleri Odası olarak 2023 te kurulduk ve  henüz yeni bir oda olduklarını belirterek,İlk Olağan Genel Kurulumuzu 2023 tarihinde Mart ayı sonunda yapmıştık.Bugünde burada  “2. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz.Ama seçimli olarak tekrar 2024’te genel kurula gitmemiz gerekiyor. Yönetimimizin yenilenmesi, olağan seçimimizi yapmamız gerekiyor. İlki yeni kurulduğumuz için olağanüstü sayılabilir” Türk Diş Hekimleri Genel Kuruluna katılacak ekibi oluşturacaklarını kaydeden Başkan Ertaş, genel kurulun ve seçimin hayırlı olmasını dileyerek “Ekim ayı veya Kasım ayı sonunda yapılacak Diş Hekimleri Genel Kurulu olacak.TDB Genel Kuruluna katılmak için ekibimizi oluşturacağız dedi.
Oda Başkanı Ertaş'ın konuşmasının ardından gündemde yer alan Çalışma,Mali ve Yönetim Kurulu raporlar okundu ve raporların ibra edilmesinin ardından Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan tahmini bütçe okunarak karara bağlandı.Gündemin 9. Maddesinde yer alan yeni döneme ait dilek ve öneriler,oda organlarında görev alacakların belirlenmesi,bu üyelere  verilecek ödeneklerin tespitinin ardından Oda organlarında görev alacak Yönetim,Denetim,Disiplin ve TDB Genel kurulunda ilimizi temsil edecek temsilcilerinin adaylık başvurularının yapılmasının ardından ilk günkü toplantı sona erdi.
TDB Kırklareli Odasının ikinci günü saat 09.00 te Oda organları ve üst kurul temsilcilerinin seçimi yapıldı.Yapılan seçim sonucunda,27/28 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen Kırklareli Dişhekimleri Odası Genel kurulunda Kırklareli Dişhekimleri Odası Başkanlığına Dt. AYHAN ERTAŞ yeniden başkan olarak seçilmiştir. Yapılan seçimler sonucunda Yürütme Kurulu Başkan Ayhan Ertaş,Genel sekreter Cemil Kavakoğlu, Başkan Vekili Ceren Özşahin,Sayman Ebru Mutlu Pektaşi,Üye Emrecan Eren seçildi.
*Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Mert Süder,Ercan Sağlam,Aslıhan Seçgin Atar
*Disiplin Kurulu üyeliklerine Veli Akyol,Dilek Tulga,Furkan Cebeci,Mustafa Özbay,Uygar Çeşme seçildiler.
*TDB delegeleri Yasemin Ertaş,Cemil Kavakoğlu,Ercan Sağlam,Emrecan Eren,Mert Süder olarak belirlendi.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!