Kırklareli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kaynarca’dan Deprem Bölgesine 3. Tır Yardım

Kaynarca’dan Deprem Bölgesine 3. Tır Yardım

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili olarak Vatandaşlarımızın hayatını kaybettiği onbinlerce insanımızın da yaralandığı yıkıcı deprem sonrası Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı  Kaynarca Belediyesi de elindeki kıt imkanlara rağmen  açtığı yardım kampanyası  ile  geçtiğimiz günlerde depremzedelere ulaştırmak üzere 2 tır malzemeyi deprem bölgesine gönderip şimdide 3 tırı gönderme kararı alarak çalışmalara başladı.

Kaynarca Belediye Başkanlığınca. Vatandaşların büyük desteği ile hazırlanan çadır, su, iç çamaşırı, jeneratör, battaniye, yatak, yorgan, uyku tulumu, yakacak odun, odun sobası, ıslak mendil, kadın ve çocuk bezinden oluşan hijyen malzemeleri, termal kıyafet vb. malzemeleri deprem bölgesine ulaştırılmak üzere geçtiğimiz günlerde gönderdi..
Bölgeden gelen yardım taleplerine karşı duyarsız kalamayan Kaynarca Belediyesi ve Kaynarca halkı şimdide “Deprem Bölgesi için 3. Yardım Kamyonunu gönderme kararı alarak hazırlıklara başladı.

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker yaptığı açıklamada duyarlı vatandaşlara teşekkür ederek; “ Kaynarca Belediyesi olarak 2 tır malzemeyi depremzedelere ulaştırmak üzere geçtiğimiz günlerde bölgeye gönderdik.  Bölgeden gelen yardım talepleri nedeniyle şimdi de Deprem Bölgesi için  3. Yardım Kamyonumuzu hazırlıyoruz. Yardımsever Kaynarca Halkımız yine elinden gelenin fazlasını yapmaya devam ediyor. Bölgeden gelen ihtiyaç listesine göre vatandaşlarımızdan  özellikle çadır, su, iç çamaşırı, jeneratör, battaniye, yatak, yorgan, uyku tulumu, yakacak odun, odun sobası, ıslak mendil, kadın ve çocuk bezinden oluşan hijyen malzemeleri, termal kıyafet vb. malzemelere ihtiyaç bulunmaktadır. Duyarlı tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyor ve desteklerini bekliyorum.. Yardım talepleriniz için lütfen Belediyemiz Zabıta personeli ile iletişime geçiniz” dedi.
Başkan Türker açıklamasının sonunda vatandaşların yardım talepleri için Kaynarca Belediye başkanlığı Zabıta Personeli Gürkan Variş ile Fatih Ertürk’e ile iletişime geçmelerini isterken vatandaşların ulaşabilecekleri telefon numaralarını  0288 645 70 11, 0288 645 72 35 olarak aktardı.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!