Kırklareli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

MİNİK ELLERDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA DESTEK

MİNİK ELLERDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA DESTEK
Kırklareli Kent Konseyi, deprem bölgesindeki çocuklar için Oyuncak ve Kitap Bağışı kampanyası başlattı.
haber detay

Kırklareli Kent Konseyi çocukların güvende oldukları oyun ve oyuncağın iyileştirici gücüne inandıklarını belirterek Oyuncak Bağışı kampanyası başlattıklarını duyurdu. Depremzede çocuklar için oyuncak, hikaye kitabı, boya kitabı, boya kalemi toplayan Kırklareli Kent Konseyi yeni ya da temiz kullanılmış oyuncakları ve kitapları saat 10.00 ile 16.00 arasında Kent Konseyi ofisinde teslim aldı.
İstiklal İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencileri de oyuncak kampanyası için hazırladıkları hediyeleri, mektup ve yazıları deprem bölgesindeki çocuklara destek olmak için Kent Konseyi’ne getirdi. Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş öğrencilerin verdiği destekle ilgili şu bilgileri verdi:
“Minik eller depremde zarar gören illerden şehrimize gelen arkadaşları, kardeşleri için bir araya gelmişler. Anneleri paylaşmak istedikleri oyuncaklarını yıkamış, yenileri de ilâve edilmiş ve paketlenmiş. Paketler güzel yazılar ile süslenmiş. Bize söyledikleri güzel şarkılarıyla ve teslim ettikleri yardımlarıyla duygu yüklü bir gün geçirdik. Çocuklar Kent Konseyi Başkanı D.t Yasemin Açık Ertaş, Nurgül Bayman Tunçol, Ayşen Gezici ile birlikte biraz meslekleri tanıdı. Çocuklarımızın kent yönetiminde söz sahibi olma bilinci içinde okullarında istedikleri kaydırak ve kent için hayal ettikleri gökkuşağı köprüsü için öğretmenleri ile birlikte bir araya gelerek talepte bulunabileceklerİ kurumları ve haklarını hatırlattık. Kent Konseyi olarak hep birlikte ilgili kuruma sesimizi duyuracağımızın sözü ile vedalaştık. Değerli öğretmen ve sınıf annelerine çok teşekkür ediyoruz. Sevgili çocuklara göz yaşının olmadığı tüm canlılara yaşam hakkı tanıyan yaşanabilir, temiz, adaletli bir dünya dileğiyle.”dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!