Kırklareli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kaynarca’da Çalışmalar Sürüyor

Kaynarca’da Çalışmalar Sürüyor
haber detay

Başkan Serdar Türker, beldede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek projelerin ilerleyişi hakkında bilgi verdi.

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, bölgede önemli projelere imza attıklarını ve bu çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Cevizler Yolu ve Muradiye Sokak'ta yapılan yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığını ifade etti. Cevizler Yolu projesi kapsamında 650 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde bir yolun inşa edildiğini ve bölgenin ulaşımını büyük ölçüde kolaylaştıracağını vurguladı. Ayrıca, kaldırım çalışmalarının tamamlandığını ve yayaların güvenliği için gerekli önlemlerin alındığını söyledi.

Başkan Türker, Muradiye Sokak'ta yapılacak olan yol ve kaldırım çalışmalarının da planlandığını ve projenin 300 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde bir yol inşa edeceğini açıkladı. Bu çalışmanın bölge sakinlerine daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı sunacağını belirtti.

Projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen belediye ekibi ve meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Türker, halkın sürekli desteklerini esirgemediğini ve ilerleyen dönemlerde yeni iş ve projeler üreteceklerini sözlerine ekledi.

 Başkan Türker, beldedeki çalışmalar hakkında yaptığı kapsamlı açıklamada; “Güzel ve önemli projeleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Çok yakında tamamlanan 650 metre uzunluğunda 12 metre genişliğindeki Cevizler Yolu ve kaldırım çalışmalarından sonra Muradiye Sokak’ta 300 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlıyoruz. Emekçi ekibimize, Meclis Üyesi arkadaşlarımıza ve her zaman yanımızda olup, gücümüze güç katan değerli Halkımıza çok teşekkür ediyorum. İş ve proje üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.  

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!