Kırklareli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

"KARDEŞ AİLE KAMPANYASI BAŞLATIYORUZ"

"KARDEŞ AİLE KAMPANYASI BAŞLATIYORUZ"
haber detay

Gelecek Partisi Kırklareli İl Başkanı Mehmet Yıldız yerel ve genel konular ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Gelecek Partisi Kırklareli İl Başkanı Mehmet Yıldız bazı parti yöneticileri ile birlikte son siyası gelişmeleri değerlendirdiklerini söyledi ve Gelecek Partisi Kırklareli İl teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalar ile ilgili de  bilgilendirmelerde bulundu.
Yıldız yaptığı açıklamada,15 gün önce ülkemizde meydana gelen  Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, kurtarılmayı bekleyenler için dua ediyoruz. Ülke olarak acımız büyük ama bu acılarımızı da birlik, beraberlik ve dayanışma ile bu felaketten en az hasarla çıkmak için milletimizle canla başla çalışarak hep birlikte yaralarımızı saracağız dedi.
Yıldız açıklamasında,ülkemizde yaşanan deprem haberini alır almaz hemen parti olarak yardım kampanyalarını başlattıklarını ve vatandaşlardan topladıkları bağışları 100 e yakın Tır ile deprem bölgelerine gönderdiklerini ancak bu tırlara el konularak toplanan yardım malzemlerinin  depremzedeler yerine depolara gönderildiğini Genel Başkanımız kamuoyuna açıkladı dedi.
Yıldız açıklamasında Genel Merkez tarafından, "Kardeş Aile" kampanyası başlatarak depremzede kardeşlerimizle kader birliğimizi bir aile birliğine dönüştüreceğiz” dedi.
Yıldız açıklamasında Gelecek Partisi olarak bundan sonrasi yol haritasını belirlediklerini ve bunları 13 başlık halinde Genel Başkanımız tarafından kamuoyuna açıklamıştır.Bunlar Acil müdahaleler Koordinasyonu, Önceliklendirme, Erişim,Acil sağlık hizmetleri, Acil geçici barınma takviyesi,Tahliye Operasyonu,Haberleşme ve iletişim, Kırsal alana erişim,Güvenlik önlemleri, Bilgi akışı ve kamuoyu bilgilendirmesi, İkincil tehditlere karşı önlemler,Psikososyal destek ve Yeniden yapılandırma çalışmaları olarak belirledik dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!