Kırklareli
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

İYİ PARTİLİ ORUÇ SEÇİM STARTINI VERDİ

İYİ PARTİLİ ORUÇ SEÇİM STARTINI VERDİ
haber detay


İYİ Parti Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Ahmet Ethem Oruç 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’na aday adaylığınının seçim startını verdi.
Başkan adayı Oruç Lüleburgaz İlçe Başkanlığı binasında Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş  Belediye Meclis üyesi adayları ve partililerin de katılımı ile yapılan toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Vizyonumuz, Lüleburgaz ilçesini daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve daha refah bir kent haline getirmek olacaktır. Hemşehrilerimizin tükenen hayallerini ve halkımızın ihtiyaçlarını biliyor ve bizler İYİ Belediyecilik anlayışımızla geri getireceğiz” dedi.
Lüleburgaz İYİ Parti İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş'ta açıklamasında,İYİ Parti olarak Lüleburgaz ilçemizde konusunda uzman, deneyimli bir İYİ ekip ile ilçemizin sorunlarını çözmeye geliyoruz.İlçemiz sürekli büyümükte buna paralel olarak sorunları da büyümektedir.İYİ Parti teşkilatı olarak bizler bu sorunların ve konuların hakimiyiz. İYİ ekibimizle, yeni bir anlayışla hizmet için çıktığımız bu yolda adayımız Ahmet Ethem Oruç ve ekbine güveniyor ve kendilerine tam destek olacaklarını ifade ederek çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!