Kırklareli
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

İYİ PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İYİ PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN KURULU TOPLANTISI YAPILDI
haber detay

İYİ Parti  Seçim Startını verdi
İYİ Parti Kırklareli Genişletilmiş İl Divan toplantısı 21 Ocak Pazar günü saat 18.00’de, Kırklareli  Ticaret Borsası toplantı salonunda partililerin katılımıyla yapıldı
Kırklareli Genişletilmiş il divan kurulu toplantısına Genel Başkan yardımcısı Türker Yörükçüoğlu,Genel Başkan yardımcısı Tekirdağ milletvekili  Selcan Taşçı Hamşioğlu ,Bursa Milletvekili ve Bursa Belediye Başkan Adayı bölge kordunatörü  Selçuk Türkoğlu ,Bölge koordinatör yardımcısı  Yusuf Ocak ,Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner Kırklareli Merkez ilçe Başkanı Mesut Şalk,Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş ,Kırklareli Belediye Başkan Adayı  Ali Dermenci,Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Ahmet Etem Oruç,Vize ilçe Baskanı Ümit Kabaklar,  Kıyıköy Belde belediye Başkan Adayı Samet Ayan ,Babaeski İlçe Başkanı Şükran Özlem Tosunlu ,Büyük Mandıra Belde Belediye Başkanı Ersen Gonce ,Pınarhisar ilce Baskanı Tarık Tekeş ,Pehlivanköy ilçe Başkanı Halıt Avcu  ,Kofçaz ilce Başkanımız Erdinç Gürbüz , İl Genel Meclis üyesi Adayları,Belediye Meclis üyesi Adayları,İYİ Parti il ve ilçe divan kurul üyeleri ve partililer katıldı.
Divan Kurulu toplantısı Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İl Başkanı Volkan Akman'ın açılış konuşması ile başladı.  Akman yaptığı konuşmada; “Toplantımızın vatanımıza, milletimize, Kırklareli’mize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, tüm teşkilatlarımızı, Kırklareli sevdalılarımızı, İYİ Parti bayrağı altında şehrimize hizmet edebilmek için mücadele etmeye davet ediyoruz. Yapılacak olan yerel seçimlerin öneminin farkında olarak; taşın altına elini koyan, Belediye Başkan adaylarımıza, İl Genel Meclis üyesi, Belediye Meclis üyesi adaylarımıza ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.
Bursa Milletvekili Bursa Belediye Başkan adayı, Bölge Koordinatörü Selçuk Türkoğlu'da yaptığı konuşmada, “Partimiz 31 Mart yerel seçimlerinde  81 il, 920’yi aşkın ilçede kendi adaylarımızla seçime gitme kararı aldı. Gezmiş olduğumuz illerde karşılaştığımız tabloda partimiz lehine son derece  olumluya döndüğü görülüyor, Zaman geçtikçe seçim startı ile bu tablonun partimiz lehine daha da artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.
Türkoğlu konuşmasında, Kırklareli Belediye Başkan adayı Ali Dermenci ile ilgili olarak da, Şunu çok net söyleyebilirim ki Kırklareli Belediye Başkanı şu anda burada bizimle oturuyor. Kırklareli'nde çok motive olmuş  31 Martta yapılacak yerel seçimlere hazır bir teşkilat görüyorum. Bundan sonra geriye kalan, çalışmaktır.Sahada olacağız, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!