Kırklareli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

İYİ Gençlik Paken’e Emanet

İYİ Gençlik Paken’e Emanet
haber detay

Yİ Parti’de Kırklareli İl Gençlik Kolları Doğancan Paken oldu.

Ocak ayında gerçekleşen İYİ Parti Kırklareli İl Kongresi sonrasında Başkanlığa seçilen Volkan Akman kısa sürede yaptığı çalışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Seçimler öncesinde Parti binasının değişmesi konusunda fikirlerini açık bir şekilde beyan eden Başkan Akman geçtiğimiz haftalar içerisinde bu vaadini yerine getirirken kısa süre içerisinde de Teşkilatlanmada önemli bir yeri olan Gençlik kolları konusunda ince eleyip sık dokuyarak çalışmaların tamamlandığını belirtti.

8 Mart 2023 Çarşamba akşamı İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıda Başkan Volkan Akman yeni İl Gençlik Kolları Başkanının Doğancan Paken olduğunu açıkladı ve yeni Başkanı Partililere tanıttı.

Gençlerin ve Kadınların özellikle siyasi partilerde güçlü olmasının önemli olduğunu ifade eden Başkan Akman “İYİ Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanlığına Doğancan Paken atanmıştır. Yönetim kurma yetkisini İl Teşkilat başkanımız Mesut Şalk, Gençlik politikaları il başkan yardımcımız Ramazan Kayacan, Merkez İlçe Başkanımız Nagihan Alpsoy Özçelik, belde başkanlarımız ve yönetici kadrolarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Hayırlı olmasını temenni eder Doğancan Başkanımıza başarılar dileriz” dedi.

İYİ Parti’ye katıldığından dolayı mutlu olduğunu ifade eden İl Gençlik Kolları Başkanı Doğancan Paken “Atatürkçü bir Türk genci olarak İYİ Parti’ye katılmaktan dolayı mutluyum. Ülkemizin gençlerinin nelere yaşadığını bende bir genç olarak yakından biliyorum. Ancak şuna canı gönülden er ya da geç bu günleri hep birlikte en İYİ şekilde atlatacağımıza canı gönülden inanıyorum. Hep birlikte güzel işlerin altına imza atacağımıza inancım tamdır” dedi.   

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!