Kırklareli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

İtalya’dan Kırklareli’ye Caz Konseri

İtalya’dan Kırklareli’ye Caz Konseri
haber detay

Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen, “İtalya’dan Kırklareli’ye Caz Konseri”, 17 Şubat akşamı saat 20:30’da, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Vibrafonda Stefano Del Sole, piyanoda Can Tutuğ ve davulda Erdem Uvalıoğlu’ndan oluşan ekip, bir saati aşkın süre, evrensel ritimlerle katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

İtalya’dan ilimize misafir olan sanatçı, Kırklareli’nde, caz müziğine meraklı seçkin bir kitle ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hem Can Tutuğ ve Erdem Uvalıoğlu’na, hem de misafirperverliğinden dolayı Kırklareli Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Etkinlik sonunda, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu adına İtalyan sanatçıya plaket, diğer sanatçılar da çiçek takdiminde bulunuldu.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, vatandaşları, kültürün ve sanatın her yelpazesiyle buluşturmaktan mutlu olduklarını belirterek, bu nitelikli etkinliği takip eden Kırklarelililere teşekkür ederek, sanatın her dalını bundan sonra da Kırklareli’nde yaşatacaklarını sözlerine ekledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!