Kırklareli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

"HİSLER BULUTU" ŞİİR DİNLETİSİ YAPILDI

"HİSLER BULUTU" ŞİİR DİNLETİSİ YAPILDI
İlimiz Sosyal Bilimler Lisesi 9/B sınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen "Hisler Bulutu" şiir dinletisi okul konferans salonunda coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.
haber detay

Okulun Edebiyat Öğretmenlerinden Yeliz TEMEL" in önderliğinde okulun 9-B sınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen şiir etkinliğinde heyecana bağlı başarı doruktaydı. Etkinliğin en güzel yönü öğrencilerin yüreklerindeki şair ruhunun ateşlenmesiyle kendi yazdıkları şiirleri okumaları oldu. Hepsi birbirinden heyecanlı ve başarılıydı. En önemlisi gönül duygularını paylaşma cesareti göstermeleriydi.
Kırklareli Sosyal Bilimler Lisesi'nde düzenlenen "Kendi Şiirim" projesi kapsamında hazırlanan "Hisler Bulutu" adını verdikleri şiir etkinliğine onur konuğu olarak davet edilen İlimiz Şairlerinden KIRKSEDER Başkanı ve İLESAM İI Temsilcisi Alaeddin İKİCAN öğrenci ve öğretmenlerden büyük bir ilgi gördü. Şiir hakkında yapılan bir söyleşi ve bir kaç şiirinin paylaşımından sonra Okul Müdürlüğünce Alaeddin İKİCAN' a teşekkür belgesi verilerek öğrenciler ve yöneticiler ile anı fotoğrafları çekildi.
Okul Müdürü Murat Baltalı' nın başka bir programda görevli olması nedeniyle katılamadığı etkinlik Müdür Yardımcıları Ali Volkan SAÇAK, Osman Faruk ARICI ve Ebru Eylem KATRANCI, okul öğretmenleri ile duygularını paylaşan öğrenciler Fatih Efe AKBAŞ, Azra GÜNEŞ, Defne ÖZKÖK, Ela ÖZSELGİN, Evin EROL, Nisanur BARINCI, Hakan Buğra BİLİCİOĞLU, İlayda YOĞURTÇU, Miray KOÇ,  Elif Ece TÜN, Melisa KAYATUZU, Rüzgar Meriç ÇABŞEK, Efe YAVRUTÜRK, Suzan Naz TAŞKIRAN, Samet Can KUTUN, ayrıca programa zenginlik katan Dilasu KESKiN: solist olarak, Bahadır YILDIZ bağlama, Anadolu İmam Hatip Lisesinden Recep GÜNAY gitar ile katılım sağlayarak salonu tamamen dolduran öğrencilere güzel anlar yaşattılar.
Etkinliğe katkı veren KIRKSEDER Başkanı Alaeddin İKİCAN davet edilmekten ve programdan duyduğu memnuniyeti dile getirirken şiir ve edebiyata gönül veren idarecisi öğretmeni ve öğrencisiyle seçkin bir kadroya sahip olan Sosyal Bilimler Lisesinin Kırklareli Kültürüne daha çok hizmet edeceğine, ayrıca şiir sevdalısı gençlerin yarının edebiyatında söz sahibi olacağına inandığını belirtti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!