Reklamı Geç
Kırklareli
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Hep Sevgiyle, Hep Daha İleriye

Hep Sevgiyle, Hep Daha İleriye
CHP Kadın Kollarında İL-İlçe Kadın Kolları Başkanlık seçimleri  yerel ve genel seçimler nedeniyle verilen aranın ardından tüm hızıyla yeniden başladı.

CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı kapsamında Kırklareli'nde Merkez İlçe ve Pehlivanköy ilçesi dışında Kadın Kolları ilçe Başkanlık seçimlerini tamamlayan CHP şimdi de 10 Haziranda da Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlık seçimi yaparak yeni Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanını seçecek.
Cumhuriyet Halk Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkan adayı ve seçime beyaz liste ile girecek olan Deniz Öztekin yapılacak seçimle ilgili olarak yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi'nde kadınların sesinin daha güçlü çıkması ve siyasete kadın elinin değmesi ile siyasetin daha da güzel olacağı inancı ile Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye oldum. 10 Haziran'da İl-İlçe binamızda yapılacak olan CHP Merkez İlçe Kadın Kolları  Başkanlığına da beyaz liste ile seçime girerek Kadın Kolları  Merkez İlçe Başkanlığına adayım.Seçildiğimiz takdirde ekibimizle birlike kısa, orta ,uzun vadeli bir program hazırladık.Yapılacak seçimde kadın üyelerimizin oylarına talibim. Birlikte daha güçlü bir Parti ve daha güçlü ülke inancıyla Cumhuriyet Halk partisinde de kadınların siyasette hak ettiğinin fazlasını katılımlara teşvik etmek, partide aktif üye sayısının arttırılması, yaşlı ve engelli dostluk programların hayata geçirilmesi, yerelde kadın siyaset programları ile kadınlarımızın ekonomik hak ve özgürlüklerinin arttırılmasına destek sağlanması, Parti için eğitim programlarını uygulamak, kadına yönelik şiddeti önleme konusunda STK'larla işbirliği yapmak, kadın sığınma ve dayanışma merkezlerinin çalışmasına destek sağlanması gibi kısa vadede bir program önümüze koyduk.Seçildiğimiz takdirde önce yerelde CHP'yi Kırklareli'nde iktidar yapmak,  genelde de CHP yi ülkede iktidara taşımak için kadın örgütleri olarak il-İlçe Teşkilatı ile birlikte aktif olarak siyaset sahnemizde yerimizi alacağız.
10 Haziran günü parti il-ilçe binamızda yapılacak olan seçimde  tüm kadınlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum. CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkan adayı olarak tüm üye arkadaşlarımın beyaz liste ile gireceğimiz seçimde bizlere destek olmasını bekler, Eğer bir başka kadın aday arkadaşımız olur ve aday olarak yarışa katılırsa ona ve ekibine de şimdiden başarılar dilerim dedi.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Durak Köfteci

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!