Kırklareli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

“Halkımız ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi görüyorlar”

“Halkımız ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi görüyorlar”
haber detay

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla yaptığı açıklamasında; “Muhtarlarımız; yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcileridir. Bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedirler. Kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın önemli yapı taşlarından biri olan ve demokrasinin ilk halkasını oluşturan Muhtarlık Teşkilatı, 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş ve çalışmaya başlamıştır.

Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlarımız, hem sevinçte hem de hüzünde halkımızın her zaman yanında ve hizmetindedir. Muhtarlarımız, en kaliteli hizmetin en hızlı şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir.

Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm Mahalle ve Köy Muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyor, halkımıza hizmet yolunda birlikte yürüyeceğimizi belirterek; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!