Kırklareli
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Doğruyu Savunan,Yanlışın Karşısında Duran Tarafız

Doğruyu Savunan,Yanlışın Karşısında Duran Tarafız
haber detay

31 Mart'ta yapılan yerel yönetimler ve Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP Kontenjanından Belediye Meclis üyesi secilen Gürcan Saatçı yazılı bir açıklama yaparak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Saatçı yaptığı açıklamada,13 Nisan Cumartesi günü Kırklareli Belediyesi Meclis toplantısını gerçekleştirdik. 
CHP Grubu olarak,belediye meclisinde Partimizi temsil etmemize olanak sağlayan ve seçim çalışmalarımız boyunca durmadan,yorulmadan çalışan Partimizin kadınlarına, gençlerine ve emeği geçen her bir parti üyemize çok teşekkür ediyorum.Ayrıca,Partimize vermiş olduğu oylarla belediye meclisinde bizleri sayısal çoğunluğa ulaştıran kıymetli seçmenlerimize ve demokratik zeminde dilediği siyasi partiye oyunu kullanan tüm seçmenlerimize saygılarımı sunuyorum.Önümüzdeki süreçte belediye meclisindeki duruşumuz her zamanki gibi demokrasiden,adaletten,haktan ve hukuktan yana olacaktır. 
Muhalefetimiz yapıcı ve Kırklareli halkının menfaatleri doğrultusunda olacağı gibi; Kentimize sunulmak istenen hizmetlerde ayrışmadan uzak, birlik ve beraberlik içerisinde olacaktır. 
Biz,yerel siyasetin kapsayıcı,kucaklayacı,doğruyu savunan,yanlışın karşısında duran tarafındayız. 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucu değerleri ışığında, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Partimizin genel merkez boyutundaki yerel yönetim politikalarımız doğrultusunda yolumuzda yürüyeceğiz dedi. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!