Kırklareli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

DİNKLER VE 30 KİŞİ TSD'DEN İSTİFA ETTİ

TSD Kırklareli Şubesinden başta Şube Başkanı Ercan Dinkler ve Yönetim Kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu 30 kişi TSD Kırklareli Şubesinden istifa etti...

TSD Kırklareli Şube Başkanlığında yapılan basın açıklaması ile istifaları açıklayan eski Şube Başkanı Ercan Dinkler bugünden itibaren Kırklareli Sakatlar Derneği Kırklareli Şube Başkanlığından ve üyeliğinden 30 arkadaşımız  ile birlikte isitifalarımızı verdik, ayrılıyoruz dedi.
Dinkler açıklamasında, Genel Merkez tarafından '' sürekli rahatsızlığımı öne sürerek yetersizliğimi vurgulamaları ve Dernekçilik ekonomisi iyi olanların işidir senin bu konuda yetersizliğin var gibi çeşitli nedenler öne sürerek sürekli psikolojik baskılar karşısında kendileri ile birlikte çalışma şanslarımızın olmaması nedeniyle istifa larımızı vererek yeni bir oluşumda kaldığımız yerden devam etme kararı aldık dedi.

Dinkler açıklamasında ''  Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma, Yardımlaşma, Kültür ve Sanat Derneği ''  adı altında yeni bir oluşumun çalışmalarını başlattık.Yönetimi belirledik, yakında kamuoyu ile paylaşacağız dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!