Kırklareli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

DERMENCİ’DEN GECEYE DAMGA VURAN YÜRÜYÜŞ

DERMENCİ’DEN GECEYE DAMGA VURAN YÜRÜYÜŞ
Seçimlere sayılı günler kala İyi Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Ali Dermenci 23 Mart Cumartesi gecesi kendine gönül verenlerle birlikte muhteşem bir yürüyüşe imza attı.
haber detay


Cumhuriyet Caddesi’nde Saat 20.45’te, Seçim Koordinasyon merkezi önünde toplanan coşkulu kalabalık ellerinde bayraklarla İyi Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı Ali Dermenci’yi “en büyük başkan Ali Başkan” tezahüratlarıyla karşıladılar. 
İl Başkanı Volkan Akman, Merkez İlçe Başkanı Mesut Şalk’ın ve parti yönetiminin tam kadro katıldığı yürüyüşte, Belediye Başkan adayı Ali Dermenci ve eşi Ayşegül Dermenci, coşkulu kalabalıkla birlikte Cumhuriyet Caddesinden yürüyüşlerine başladılar.
Fevzi Çakmak Bulvarından Özgürlük ve Demokrasi Meydanına doğru yürüyen coşkulu kalabalık, daha sonra da İstasyon caddesine doğru ilerlediler. Bayrakların durmadan sallandığı, coşkunun bir an bile kesilmediği yürüyüşte, çevredeki vatandaşlar da Belediye Başkan adayı Ali Dermenci’ye alkışlarla destek verdiler. 
İstasyon Mahallesi’ne gelindiğinde ise evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden el sallayan vatandaşlar Belediye Başkan adayı Ali Dermenci’ye arkandayız mesajı verdiler.
Yürüyüşün ardından Parti Binası önünde Belediye Başkan adayı Ali Dermenci coşkulu kalabalığa seslendi. Dermenci, “Bu akşam seçimi aldık, hepinizin haberi olsun. Bizim derdimiz kavga değil, bizim derdimiz hizmet. Bizim derdimiz polemik değil, bizim derdimiz millet! 
Yaklaşık 1 haftamız kaldı. Neredeyse iki buçuk aydır yorulmadan, dinlenmeden, teşkilatımızla, bayan arkadaşlarımızla, dostlarımızla, İl başkanımız, ilçe başkanımız bütün teşkilatımızla, sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmadık.  İnşallah son 1 haftayı da güzel geçirip, bu seçimi hep birlikte kazanacağız. 31 Mart’ta sandıkları patlatıp, İYİ Parti bayrağını hep birlikte göndere asacağız. 
Biz hizmet yapmayı iyi biliriz. Ali Başkan geldiği zaman hep aranızda olacak, Ali Başkan geldiği zaman kapımız herkese açık olacak, hizmet olacak, birlik olacak” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!