Kırklareli
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

ÇYDD Trakya Bölge Toplantısı Yapıldı

ÇYDD Trakya Bölge Toplantısı Yapıldı
haber detay

ÇYDD Trakya bölgesi (ÇAYKA Kuş Grubu) toplantısını Çerkezköy şubesinde yapıldı. .
Kırklareli ÇYDD Şubesinin de yönetim ile birlikte katıldığı toplantı ve 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Çerkezköy şubesinde gerçekleşti.
ÇYDD Trakya Bölge toplantısına Genel merkezi temsilen bölge Koordinatörü Prof.Dr. Cihan Demirci ve Yrd.Deniz hanım ,Genel merkez Gençlik birimi baskanı Ali katılırken,Kırklareli ÇYDD Şubesi olarak yönetim kurulu, yedek üyelerden Nalan Döner, Sevilay Şişik ve önceki dönem yönetim kurulunda görev almış Süleyman Edesen  katıldı.
Edirne ,lüleburgaz, Tekirdağ ve Çerkezköy şubeleri yönetim kurulları ile birlikte bölge toplantısına katılırken Tekirdağ ve Edirne Şube Genclik Birimlerinden de   3 gençte katıldı.
ÇYDD Çerkezköy Şube başkanı Nigar Soyak yaptığı konuşmadanın ardından ÇYDD Trakya Böle Koordinatörü Cihan Demirci  Genel merkezin son altı aylık eylem ve etkinlik programlarını sundu.
Genel Merkezin son 6 aylık programının sunulmasının ardından toplantıya katılan diğer şubelerde son altı aylık faaliyet programlarını ve bundan sonraki hedefleri ve yapılacak çalışmalar hakkında toplantıya katılanlara bilgiler verildi.Yapılan tartışmalarda bundan sonraki süreçte öğrenci bursları yeterli mi,öğrencilerin beslenme sorunu , Çedes vahameti,gençlere ve geleceğimize verebileceği zararlar,LABEP'in önemi,ortak projeler ve etkinlikler konusunda nasıl bir yol izleriz ,gençlerimizle daha fazla bir arada olmanın yollarını bulmak konusunda fikir alışverisinde bulunuldu.
Programın sonunda ise Çağdaş Gençlik üyeleride kendi aralarında toplantı yaparak,şubelerinden beklentilerini Şube yöneticilerine sunumun ardından gün boyu devam eden etkinlik sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!