Kırklareli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

CHP'DE REKOR BAŞVURU

CHP'DE REKOR BAŞVURU
haber detay

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday adaylığı başvurusu süreci tamamlandı.
Kırklareli'den aralarında ünlü sanatçı Candan Erçetin'inde olduğu 30 aday adayı 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için Genel Merkeze başvurularını yaptı.
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerine kısa bir süre kala CHP de adaylık konusunda rekor aday adayı Milletvekilliği aday adaylığı için Genel Merkeze başvuru yaptı.
CHP İl Başkanı Gürcan Saatçı başvuruların sona ermesinin ardından yaptığı açıklamada, hepsi birbirinden değerli 30 adayımız CHP den aday adayı olmak için Genel Merkezimize başvurularını yaparak aday adayı olmuşlardır.Tüm aday adayı arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum dedi. Saatçı açıklamasında,Biz bu seçime, il yönetimi olarak tam üç yıldır hazırlanıyoruz. Sandık sorumlusu, okul sorumlusu, bilişim sorumlusu arkadaşlarımızı aylar öncesinden belirledik. İlçe Başkanlarımız titiz bir çalışma yürüterek yarın seçim olacakmış gibi örgütlerimizi hazırladık.Bugün itibariyle de çalışmalarımızı başka bir boyuta taşıyoruz.  Kırklareli genelinde her köye her mahalleye her beldeye gideceğiz. Her zaman dediğim ve yaptığımız gibi sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız.Gittiğimiz her yerde ilk olarak halkımızı dinleyeceğiz. Onların sorunlarını tek tek not alacağız..Buradan söz veriyorum; Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde, partimizi Kırklareli' de birinci parti yapacağız, Genel Başkanımızı da 13. Cumhurbaşkanı yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi.
Kırklareli'den 28. Dönem CHP Milletvekilliği için  şu isimler aday başvurusunda bulundu:
1.Zevcan Acar 2.Hakan Dedeoğlu 3.Emin Halebak 4.Binnur Güdücüler 5.Gül Bingöl 6.Ertunç Özün 7 Alaaddin Güncer 8.Turabi Kayan 9.Burcu Sabancılar 10.Zeki Akın 11.Bora Terzi 12..Özgür Kaya 13.Fahri Özkan 14.Şeref Dinçer 15.Recep Zengin 16.Hakan Peran 17.Turgut Dibek 18.Tayfun Okan Çobancık 19.Tuna Soykan 20.Yasemin Ertaş 21.Erdem Erdin 22.Ali Çakır 23.Vecdi Gündoğdu 24.İnci Tunç 25.Çiğdem Uluğ Kutlu 26 Candan Erçetin 27.Mustafa Şener 28.Raşit Şişman 29.Selcan Çalbak 30.Yuksel Barış Atkoşan
Milletvekili listelerinde son kararı ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetimi verecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!