Reklamı Geç
Kırklareli
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

CHP Tarihinde ilk kadın Merkez İlçe Başkanı görevine başladı

CHP Tarihinde ilk kadın Merkez İlçe Başkanı görevine başladı

  Kırklareli CHP tarihinde ilk kez bir kadın, Merkez İlçe Başkanlığına atandı.
Kırklareli Merkez ilçede yaşanan istifaların ardından düşen Cevahir Cem Yarım ve yönetimin yerine Genel Merkez tarafından eski Merkez İlçe yöneticilerinden Av.Neslişah Erseçkin Başkanlığında atama yapılarak göreve yeni yönetim görevine başladı.
CHP seçim koordinasyon merkezinde bugun saat 12.00 de Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve partililerden oluşan topluluk yürüyerek Demokrasi ve Özgürlük Meydanında bir araya geldi.
Açılış, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından göreve yeni atanan CHP Merkez İlçe Başkanı Av.Neslişah Erseçkin yaptığı konuşmada,Davetimize katılarak bizleri onurlandırdığınız için  hepinize çok teşekkür ederim.Bugün burada çok büyük bir heyecan ve gururla karşınızdayız. Değerli yol arkadaşlarımla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Merkez İlçe Yönetimi olarak görevlendirmenin onurunu yaşıyoruz.Ancak bu onur bizlere tarihi bir sorumluluk da  yüklemekte. 
Ülkemizin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisinin Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri verdiği bir kavga var. Bu kavga cehalete karşı, bu kavga faşizme karşı, bu kavga yobazlığa, bu kavga mandacılığa , bu kavga emperyalizme karşı bir kavga. Bizler de artık bu kavganın en ön safındayız. Bizden önce bu yolda yürüyen  Cevahir Cem Yarım Başkanımıza ve yönetimine sonsuz teşekkürler.Amacımız en az onlar kadar çalışarak yerel seçimde hak ettiğimiz başarıyı elde etmektir. Çünkü yereldeki başarı sadece belediyeleri kazanmak değildir. Bizler hiç bir kamu imkanının bir tarikata, sapkın bir derneğe,  mafyatik bir grubun emrine girmesine müsaade etmeyeceğiz . Yaşam tarzımıza ipotek koymaya çalışanlara karşı var gücümüzle savaşacağız . Bugün burada Cumhuriyetin kazanımlarıyla laik bir cumhuriyet kadını  ve genç bir avukat olarak durabiliyorsam bunu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyum. Ve bu borcu bir nebze olsun ödemek istiyorum.Biliyoruz ki 31 Mart seçimlerinde verdiğimiz her bir oy Kırklareli’nin geleceği için, kendi geleceğimiz için belirleyici olacak. Uzun yıllardır kentte oluşturduğumuz hoşgörü iklimini kaybetmemek için, sosyal kazanınlarımıza sahip çıkmak için , nabzı Mustafa Kemal diye atan insanların şehrine gölge düşürmemek için 
Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Merkez İlçe  Örgütü olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Kimseyi ötekileştirmeden, toplumun her kesimiyle yan yana gelerek çalışacağız. Hep burdayız. Her ihtiyacınız olduğunda yanıbaşınızda , sizleri dinliyor olacağız.Bizlerle bir arada olarak bizlere güç ve umut verdiğiniz  için hepinize teşekkür eder,  tüm yol arkadaşlarım adına sizleri saygıyla selamlarım dedi..
CHP Genel Merkez tarafından atanan Yeni Merkez İlçe Yönetim Kurulu şu kişilerden oluştu.
Neslişah Erseçkin, Çisem Yüksel Çelik, Şenol Engin, Mutlu Bal, Gürkan Çetin, Eren Aslan, Gökçem Yağmur Şen, Mert Gideroğlu, Çağrı Tepeli, Nur Hasret Enges, Nedim Üresin, Sıtkı Kaya, Göktuğ Gönen, Nesrin Aydemir, Koray Yeniay, Taner Kaşan, Meltem Cini.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Durak Köfteci

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!