Kırklareli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

CHP KAYNARCA VE PINARHİSAR İLÇE SEÇİM BÜROLARI AÇILDI

CHP KAYNARCA VE PINARHİSAR İLÇE SEÇİM BÜROLARI AÇILDI
haber detay

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl-ilçe örgütleri  31 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
CHP İL-İlçe Başkanlıkları tarafından yürütülen seçim çalışmaları çerçevesinde 02.03.2024 tarihinde saat 13.30 da Kaynarca Belde teşkilatı seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.
Kaynarca Belde Teşkilatının açılışına İl Başkanı Av.Bora Terzi,CHP Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu,Fahri Özkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu,Bazı ilçe ve Belde Belediye Başkanları, Başkan adayları ve coşkulu bir kalabalık katıldı.
CHP Belde Başkanının açılış konuşmasının ardından İl Başkanı Bora Terzi,Pınarhisar ilçe Başkanı,Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu, Fahri Özkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun konuşmasının ardından Kaynarca Belde tarihinde ilk kadın Belediye Başkan adayı Neşe Çelikbaş coşkulu kalabalığa hitap etti.
Çelikbaş konuşmasında,Bugün bu açılışımızla 31 Mart 2024 yerel yönetim seçimlerinin startını vermiş oluyoruz.Biz ekibimizle göreve hazırız.Sizler de bizlerle beraber çalışarak bu seçimleri kazanacağız. Biz sizlere güveniyoruz.Sizde bizlere güvenin.Beraberce el ele, gönül gönüle vererek tüm zorlukları yenerek sönmeyen azmimizle, yorulmayan gücümüzle, bu seçimden başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.İnancımız sizlere,size olan güvenimizden gelmektedir. Bizler  Bizler Kaynarca'yı sizlerle, sizin için, beraber yönetmeye talibiz.Oluşacak zorlukları birbirimize olan güven duygusu ile aşacağız ben buna kalben inanıyorum dedi.
Kaynarca Belde  seçim koordinasyon merkezinin açılışının yapılmasının ardından CHP heyeti topluca Pınarhisar ilçe seçim koordinasyon merkezinin açılışı nedeniyle Pınarhisar'a hareket etti.
Pınarhisar Belediye Başkanı Adayı Alper Özer’in seçim seçim sürecini yöneteceği ofisin açılışı gerçekleştirildi.
Pınarhisar ilçesi CHP seçim Koordinasyon merkezi Açılış programına; Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ve Fahri Özkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkan Adayı Alper Özer; Bugün Pınarhisar için çıkmış olduğumuz bu yolda sizler bizi beni yalnız bırakmadınız. Size şükran dolu teşekkürlerimi sunuyorum.Dostlar çıktığımız bu yolda ötikeleştirmeden, ayrıştırmadan, herkesin Belediye Başkanı olmak için, herkese eşit, adil, dürüst bir yönetim anlayışı ile hizmet etmek için geliyoruz.Bizler yapısal yönetimsel, sorunlarını çözmek için hep birlikte daha güzel aydınlık bir geleceğe gitmek için bizden sonra yine sizlere daha güzel daha yaşanabilir bir gelecek bırakmak için bütün gücümüz ve enerjimizle sahada olacağız. Sizin için çalışacağız, sorunları beraber çözeceğiz, hep birlikte kazanacağız.Değerli Pınarhisar'lılar hani biz nemi yapacağız? ilk önce israfı bitireceğiz.Her bir kuruşun hesabını vereceğiz,Sizin olanı size sunmak bizim boynumuzun borcu olacak dedi 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!