Kırklareli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

CHP DE SECİLEN ÜYELER MAZBATALARINI ALDI

CHP DE SECİLEN ÜYELER MAZBATALARINI ALDI
haber detay

31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler ve Belediye Başkanlığı  yerel seçimlerinde kazanan CHP İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adaylar Merkez İlçe seçim kurulundan mazbatalarını aldı.
31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler ve Belediye Başkanlığı seçimlerinde Kırklareli merkezinde CHP  adayı Mehmet Siyam  Kesimoğlu'nun Belediye Meclis üye listesi  yüzde 45 oy alarak 13 üye ile birlikte  3 te kontenjan adaylarını alarak toplamda 16 Belediye Meclis üyesi çıkardı.
CHP Kırklareli İl Genel Meclis üye seçimlerinde ise  aldığı yüzde 50.48 ile  119.632 oy alarak 17 İl Genel Meclis üyesi çıkardı.
Kırklareli CHP İl Başkanlığının düzenlediği etkinlikte Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı ile birlikte il genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri mazbatalarını almak üzere  partililerden oluşan kalabalık bir vatandaş topluluğu Kırklareli Adliye binası önünde buluştu.
Mazbata alma etkinliğine Kırklareli CHP il Başkanı Bora Terzi, Merkez İlçe Başkanı Neslişah Erseçkin, Kırklareli milletvekilleri Vecdi Gündoğdu, Fahri Özkan,Mehmet Siyam Kesimoğlu,Kırklareli CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gökben Şenol,ve partililerden oluşan  kalabalık bir topluluk katıldı.
Adliye binasında yapılan etkinlik ile mazbatalarını alan Belediye Başkan, İl Genel, Belediye Meclis ve partililerden oluşan topluluk Demokrasi ve Özgürlük meydanındaki Atatürk anıtı önünde buluştu.
CHP heyeti tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasının ardından İl Başkaı Av.Bora Terzi bir konuşma yaptı.Terzi konuşmasında,,Öncelikle yerel seçimlerde  adayımız olan Mehmet Siyam Kesimoğlu'na Kırklareli'ne vermiş olduğu emeklerden ve hizmetlerden dolayı cok teşekkür eder, başarılarının da devamını dilerim.Önceki dönem partimiz adına Belediye meclisinde ve İl Genel Meclisinde görev alan bütün arkadaşlarımıza başarılarından dolayı teşekkür ederim. Şimdiki dönemde de yeni seçilen Belediye meclisinde ve İl Genel Meclisinde görev alacak olan ve her zaman görevlerini ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirecek olan bütün arkadaşlarımıza ve parti  üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.
Terzinin konuşmasının ardından toplu aile fotoğrafının çekilmesinin ardından etkinlik sona erdi.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!