Kırklareli
14 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

CHP' DE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLMAYA BAŞLADI

CHP' DE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLMAYA BAŞLADI
haber detay

CHP Tek aday başvurusunun olduğu belde ve ilçelerde bazı büyükşehir Belediye Başkanları ile il-ilçe-Belde Belediye Başkan adaylarını adaylaştırarak kamuoyuna duyurdu.
CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi konu ile ilgili yaptığı açıklamada,İlimizde tek belediye başkan aday adaylarımızın olduğu yerlerde Parti Meclisimizin kararı ile bazı belediye başkan adaylarımız belli oldu.
CHP Parti Meclisi kararına göre ilimize belli olan Belediye Başkanları,
Ercan ÖZALP Vize İlçesi Belediye Başkan Adayımız - Ertuğrul ÇAMLICA Büyükkarıştıran Beldesi Belediye Başkan Adayımız - Mustafa ALTINTAŞ Ahmetbey Beldesi Belediye Başkan Adayımız - Birol ÖZBAY Evrensekiz Beldesi Belediye Başkan Adayımız - Ufuk İN Kavaklı Beldesi Belediye Başkan Adayımız - Halil ÇALLI Üsküp Beldesi Belediye Başkan Adayımız - Aykut YAKUT Karahalil Beldesi Belediye Başkan Adayımız olarak belirlenmiştir. 
Adaylarımıza başarılar diliyorum.Tüm adaylarımızın ilçesinde ve beldelerinde belediye başkanlığı seçimini kazanacağından en ufak bir şüphemiz bulunmamaktadır.
Önümüzdeki günlerde yapılacak Parti Meclisi toplantısında ise birden fazla belediye başkan aday adayımızın olduğu yerlerde hangi yöntemle belediye başkan adaylarımızın belirleneceğine dair karar verilecektir. Örgütümüzün bu noktadaki kararı Belediye Başkan Adaylarımızın Örgüt gözetiminde yapılacak ÖNSEÇİMLE belirlenmesine yönelik olup, örgütümüzün görüşünü içeren rapor Genel Merkezimize iletilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur. dedi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!