Kırklareli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

CHP BABAESKİ KADIN KOLLARI’NDAN ANKARA ÇIKARMASI

CHP BABAESKİ KADIN KOLLARI’NDAN ANKARA ÇIKARMASI
Cumhuriyet Halk Partisi Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Bingöl ve kadın kolları yönetiminden oluşan partili heyet önceki gün CHP Genel Merkezi’nde Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile görüştü. Genel merkezdeki görüşme öncesinde Anıtkabir’de Atatürk’ü ziyaret eden heyet adına, burada açıklamada bulunan Gül Bingöl, “Biz kadınlar için sağladığın seçme - seçilme hakkının tanınması ve devrim niteliğinde olan medeni kanunun önemini İran’da, Afganistan’da yaşananları gördükçe çok daha iyi anlıyoruz” ifadesini kullandı.
haber detay

“AİLE DESTEKLERİ SİGORTASI AYDINLIK TÜRKİYE’NİN SOSYAL GÜVENCESİ”

İki günlük Ankara temaslarının ardından yazılı basın açıklamasında bulunan CHP Babaeski Kadın Kolları Başkanı Gül Bingöl, Kadın Kolları Genel Başkanı aynı zamanda Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka ile yaptığı görüşmeyi şu şekilde değerlendirdi: “Aylin hanım geçtiğimiz haziran ayında Babaeski’mizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Bizde bu anlamlı ziyaret karşısında Kadın Kollarımızın değerli başkanına iadeyi ziyaret gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz görüşmenin içeriğinde faaliyetlerimiz ve bundan sonra gerçekleştirmeyi planladığımız projeler var. Bununla birlikte Aile Destekleri Sigortası’nın daha geniş kitlelere nasıl yayabiliriz, hangi alanda kadınlarımız daha aktif olmalı gibi konuları da Aylin hanımla konuşma fırsatımız oldu. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu her fırsatta Aile Destekleri Sigortası’nın önemine vurgu yapıyor. Biz kadın kolları olarak da partimizin bu önemli projesini köyden kente her kadınımıza anlatmakla görevliyiz. Aile Destekleri Sigortası aydınlık Türkiye’nin sosyal güvencesi olacak! Çünkü bu sigorta ile birlikte hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek! Ayrıca Yaşam Hak projemiz de şiddete maruz kalan kadınlarımız için bir güvence oluşturuyor. Biz bu projemizi de yaygınlaştırıyoruz. Aylin hanım Türkiye’nin her yerinde bu konuyla ilgili titiz bir çalışma yürütüyor” dedi.

 

BİNGÖL: AYLİN HANIM BİZİ ONURLANDIRDI

Açıklamasında Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın kendilerini onurlandığını ifade eden Başkan Bingöl şöyle devam etti: “Ankara’daki iki günlük programımız boyunca Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz ve Partimizin genel merkezini ziyaret ettik. TBMM ziyaretimizde Genel Başkan Yardımcımız, Kahramanmaraş Milletvekilimiz Ali Öztunç, Kırklareli Milletvekilimiz Vecdi Gündoğdu, Edirne Milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu ile görüşme fırsatımız oldu. Burada sayın vekillerimize Babaeski Kadın Kollarımızın projeleri hakkında bilgilendirmede bulunduk. Sayın vekillerimiz de bizlere parti grubumuzun yeni yasama dönemindeki çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Bölge Milletvekilimiz Vecdi bey başta olmak üzere bizleri TBMM’de ağırlayan tüm vekillerimize şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret öncesinde görüş alışverişinde bulunduğumuz İl Başkanımız Alaaddin Güncer’e, İlçe Başkanımız Erol Mutlu’ya, Babaeski Belediye Başkanımız Abdullah Hacı’ya ayrıca teşekkür ediyorum. Genel Merkez ziyaretimizde Aylin hanım ile görüşürken bir konu beni ve arkadaşlarımı hem mutlu etti hem de onurlandırdı. Aylin hanım, Babaeski Kadın Kolları’mızın gerçekleştirmiş olduğu tüm faaliyetlerden haberdar. Genel merkezimizde çok titiz bir çalışma yürütülüyor. Genel merkezimizde bir kez daha gördük ki geliyor, gelmekte olan” dedi.

ANKARA ÇIKARMASINA 9 YÖNETİCİ KATILDI 1 YÖNETİCİ VEKİL KALDI

CHP Babaeski Kadın Kolları’nın iki günlük Ankara ziyaretinde Gül Bingöl başkanlığındaki kadın kolları heyetinde Babaeski Kadın Kolları Yönetim Kurulu’ndan Fadime Boztunç, Selma Akaner, Seyhan Sordu, Gönül Şenol, Alev Yayak, Yücel Barut, İnci Balmumcu’nun yanı sıra CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sibel Çınar da yer aldı. Yönetim kurulu üyesi Ruhet Eda Kılıç, Başkan Gül Bingöl’ün görevlendirmesiyle Babaeski’de iki gün boyunca Babaeski Kadın Kolları’na vekalet etti.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!