Kırklareli
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Çallı: Değişim Üsküp'e İyi Gelecek

Çallı: Değişim Üsküp'e İyi Gelecek
haber detay

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP ) Üsküp Belde teşkilatının seçim bürosunun tanıtımı ve  açılışı yapıldı.
31 Martta yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala siyasi partiler seçim bürolarını açarak aday ve tanıtım ile Belediye seçimlerini kazanmanın peşinde.
 Üsküp Beldesinde seçime Belediye Başkan adayını Halil Çallı olarak belirleyen CHP,kitlesel bir katılımla seçim bürosunun açılışını yaparak seçim startını  verdi.
Üsküp Beldesinde meydanda bulunan Durak çay evi önünde toplanan partililer kortej eşliğinde alkışlarla seçim bürosunun önüne geldi. Açılış kurdelesi Kırklareli CHP milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu,CHP İl Başkanı Av.Bora Terzi,Merkez İlçe Başkanı Cem Cevahir Yarım,Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı,İnece Belediye Başkanı Şahabattin Vardar, Pınarhisar,Kaynarca, Kofçaz Belediye Başkan adayları tarafından kesildi.Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Av.Cevahir Cem Yarım yaptı.Yarım'ın konuşmasının ardından İl Başkanı Av.Bora Terzi,Milletvekili Vecdi Gündoğdu Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da birer konuşma yaparak 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP adayı Halil Çallı'ya destek olacaklarını ifade ederek başarı dilediler.
CHP Üsküp Belediye Başkanı adayı Halil Çalllı da konuşmasında,Seçim bürosunun açılışına gelerek katkı sunan ve kendisine destek olan herkese teşekkür etti '' Değişim Üsküp'e iyi gelecek dedi.
Çallı konuşmasında, göreve geldiği takdirde yarım kalan yada başlanan tüm projelerin en kısa zamanda bitireleceğini söyledi.Çallı konuşmasında Üsküp Beldesine hizmet edecek ekibinin ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek Üsküp tarihinde ilk kez bir kadın adayı meclis listemize alarak bir ilki gerçekleştirdik çünkü biz gençlerimize ve kadınlarımıza güveniyoruz dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra  konuklara yapılan ikramların ardından seçim bürosunun açılışı tamamlandı.



 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!