Kırklareli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Avukatlara Plaket Verildi

Avukatlara Plaket Verildi
haber detay

5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla Kırklareli Baro Başkanlığı tarafından  mesleki kıdemleri itibari ile Kırklareli Barosu Konferans Salonunda plaket takdim töreni düzenlendi.
Kırklareli Barosuna bağlı Konferans salonunda 5 Nisan günü saat 14.30 da Avukatlar günü anısına Avukatlık mesleğinde 55 inci yılını dolduran Av. İsmet KARADÖL,50.yılını dolduran Av. Mehmet Hilmi ÇİLER, Av. Süleyman TURAN, Av. Elvent YAVUZER, Av. Erdal AKTARI, Av. Özkan YILDIRIM,45.Yılını dolduran Av. Mümin KASAPOĞLU,40.yılını dolduran Vildan ERBİL, 35.Yılını dolduran Av. Bekir TÜMER,30.yılını dolduran Av. Mesut Rıdvan SARIOĞLU ve 25.yılını dolduran Av. Dilek ÇAKAN’a plaketleri Baro Başkan Yardımcısı Av. Ayşegül TÜKEL YÜZKOLLAR  tarafından takdim edildi.
Kırklareli Baro Başkan Yardımcısı Ayşegül Tükel Yüzkollar  törende yaptığı açıklamada, Bugün meslektaşlarıma ve üstatlarıma plaket takdim etmek benim için çok büyük bir onur. Meslek ustalarımız yıllarca vatandaşlarımızın haklarını savunarak, adaleti tesis ettiği için mücadele etti. Bizlere de  desteklerini de hiçbir zaman esirgemeyen değerli büyüklerimize huzurunuzda teşekkür ederim. Tüm meslektaşlarıma, meslek hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!