Kırklareli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Akman “Başkalarını Bilmem Ama Biz Hazırız”

Akman “Başkalarını Bilmem Ama Biz Hazırız”
İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Volkan Akman gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken il ve tüm ilçe teşkilatlarının genel seçime hazır olduğunu söyledi.
haber detay

İYİ Parti’nin her geçen gün güç kazandığına ve yapılan araştırmalarında kendilerini motive ettiğini belirten Başkan Akman ancak buna rağmen rehavete kapılmadıklarını çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.
Hedeflerinin Genel Başkanları Sayın Meral Akşener’in belirttiği gibi Partiyi iktidara taşımak olduğunu söylerken Başkan Volkan Akman “Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Çok üzüntülüyüz ve sıkıntılar azalacağına artıyor. Elbette depremin son derece geniş bir bölgeyi kapsadığını ve ulaşmanın kolay olmadığını biliyoruz. Ama buna rağmen plansız, programsız bir şekilde hareket etmesine anlam veremiyoruz. Halen deprem bölgesinde ulaşılamayan yerlerin olduğunu görsel basından ve bölgede bulunan vatandaşlardan duyuyoruz. Orada ki insanlarımızın dertlerine çare olmak zorunda olduklarına inanmıyorlar. Halen işleri güçleri kime nasıl çamur atarım diye ortalarda dolaşmak. En büyük sıkıntının barınma ve soğukla mücadele etmek gerekiyor. Bir an önce konteynırların bölgeye ulaşması gerekiyor. Çocuklar için bir an önce bir şeyler yapılmalı en büyük sıkıntıyı şüphesiz ki onlar çekiyor” dedi.
Seçim sürecinin her geçen gün yaklaştığını tarihle ilgili kısa süre içerisinde açıklama beklediklerini ifade eden İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Volkan Akman “Biz seçim süreciyle ilgili çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Yarın olacakmış gibi çalışıyoruz! Tabii ilk hedefimiz ilimizden en az bir Milletvekili çıkarmak ve Partimizi de iktidara taşımak olacaktır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin de dediği gibi tüm kadrolarımız iktidarı yönetecek şekilde hazırlanıyor. Bizlerde Kırklareli’mizden vekil çıkartarak İktidar yürüyüşünde yer almak istiyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!