Kırklareli
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

1.HASAT SONU ŞENLİĞİ YAPILDI

1.HASAT SONU ŞENLİĞİ YAPILDI
Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Karahalil Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen '' 1. Hasat Sonu Şenliği '' büyük ilgi gördü.
haber detay

Karahalil Belediye Başkanlığı tarafından ilk kez düzenlenen ve sanatçı Ali Altay'ın sahne aldığı şenlik Karahalil Belediyesi Kültür merkezinde yapıldı.
Açılış konuşmasını yapan Karahalil Belediye Başkanı Aykut Yakut ilk kez düzenlediğimiz bu etkinliğe katılan ve bizi bu gecede  yalnız bırakmayan başta Belde halkımız olmak üzere aramızda olan Belediye Başkanlarına, siyasi parti temsilcilerimize, çeşitli STK kişi ve kuruluş temsilcilerine çok teşekkür ediyoruz Beldemizin tanıtımına katkı sağlayacak bu etkinliğimiz gerçekleşmesinde katkı sunan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
Belediye Başkanın konuşmasının ardından sahne alan sanatçı Ali Altay söylediği birbirinden güzel şarkılarla Karahalil halkına unutulmaz bir gece yaşattı.Sanatçı ALİ Altay'ın özellikle ilçe ve bazı Belde Belediye Başkanları  ile birlikte söylediği '' GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR'' şarkısına Belde halkıda koro şeklinde eşlik etti şarkı hep birlikte söylendi.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da konuşmasında Belediye Başkanının Beldesine muhalefette olmasına rağmen çeşitli eserler kazandıran ve Beldesi için gece gündüz çalıştığına en iyi tanıklık eden biriyim.Belediye Başkanınıza sahip çıkın dedi.Kesimoğlu konuşmasında ayrıca  Karahalil deyince aklıma Remzi Karayel, Beyti Arda geliyor kendilerini rahmetle anıyorum dedi.
Sanatçı Ali Altay' ve eşine verilen plaket ve  çiçek takdimin  ardından şenlik gece yarısına kadar devam ederek Karahalil belde halkı gönüllerince eğlendi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!