Kırklareli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

SOSYETE PAZARI AÇILDI

SOSYETE PAZARI AÇILDI
Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen '' Sosyete Pazarı" Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanında törenle açıldı.
haber detay

Kırklarelinin ekonomik ve turistik yönden gelişimine katkı sağlamak amacıyla Kapalı Pazar ve Fuar Alanında 251 esnafın tezgah açacağı '' SOSYETE PAZARI 'hafta pazar günü Kırklareli halkına hizmet verecek.
Açılış konuşmasını yapan Seyyar Pazarcılar Oda Başkanı Resul Yıldırım, Pazarın açılmasında katkı sunan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz, esnafımız için hayırlı olsun dedi.
Kırklareli Esnaf ve Sanatkarı Oda Başkanı A.Fuat Şeker de konuşmasında,İlimizin tanıtımına katkı sağlayacak olan bu Sosyete Pazarının açılışında katkı sunan sayın Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu'na, Belediye Meclis üyelerine, pazarın açılışında  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Sosyete pazarının açılmasında  esnaf olarak bizimde   sorumluluklarımız var..Nedir onlar.? Mesela Ürün kalitesi, Ürün Çeşitliliği ve Müşteri Memnuniyeti.Bunları başarırsak ilimizin tanıtımına katkı sağlayacak bu sosyete pazarının çok daha güzel olacağına inanıyorum dedi.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'da  törende yaptığı konuşmada,  Kapalı Pazar ve Fuar Alanının sadece Çarşamba günleri değil,  haftanın her günü işler hale getirileceğini söyledi..Kırklareli'nin tanıtımı için yeni adımlar atmaya devam edeceklerini anlatan Kesimoğlu, sosyete pazarının kente renk katacağına inandığını ifade etti.Kesimoğlu konuşmasında Kırklareli Şoförler Odası ile görüştüklerini İkinci el oto pazarı açmak içinde çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. "Bunun yanı sıra antika pazarı da açacağız. Kırklareli'nin tanıtımını, sosyal yaşantısına ilaveler getirmek için çalışacağız." dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Kesimoğlu ve davetliler ile birlikte pazarın açılış kurdelesi kesildi. Ardındanda Kesimoğlu ve beraberindekiler pazarı gezdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!