Kırklareli
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

YILBAŞI KIRKLARELİ'NDE ÇOŞKUYLA KUTLANDI

YILBAŞI KIRKLARELİ'NDE ÇOŞKUYLA KUTLANDI
Kırklareli’nde yeni yıl Özgürlük ve Demokrasi Meydanında yapılan konserlerle ve büyük bir coşkuyla karşılandı.
haber detay

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından günler öncesi  yapılan hazırlıklardan sonra son gece sahne alan yerel sanatçıların şarkılarına Kırklareli Korosundan oluşan coşkulu bir kalabalık eşlik etti.
Kırklareli’nin Özgürlük ve Demokrasi Meydanı yeni yıl coşkusu için ışıklarla süslendi. Vatandaşlar Belediye tarafından  süslenen alanlarda 2022 yılının anını ölümsüzleştirmek için fotoğraf  çektirdi. Yerel sanatçıların konser verdiği alanda vatandaşlar yerel sanatçıların şarkı ve gösterileri doyasıya eğlendi.
Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Demokrasi meydanında ışıklarla sülendirilmiş  platformda saat 21.30 da başlayan gecede ilk sahne alan yerel sanatçılardan Hüseyin Lozanlıoğlu ekibi oldu.Lozanlıoğlu ekibinin söylediği biribirinden güzel şarkıların ardında tango gösteri ve  Thrace Dance ekibinin birbirinden güzel gösterileri izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.Gecenin finalinde sahne alan  Retrobüs grubunu  nostaljik şarkılarla izleyenleri geçmişe götürdü. Retrobüs  ekibinin sahnede verdiği konser esnasında yeni yıla saniyeler kala 10 dan geri sayımla vatandaşlar 2023 yılına en iyi dileklerini dileyerek, birbirlerine sarılarak şarkılar eşliğinde yeni yıla Merhaba dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!