Kırklareli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

YENİ SENDİKA’NIN KIRKLARELİ İL BAŞKANI YUSUF ÖZCAN OLDU

YENİ SENDİKA’NIN KIRKLARELİ İL BAŞKANI YUSUF ÖZCAN OLDU
Genel Merkezi Ankara’da bulunan ve Genel Başkanlığını eski Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ’in yaptığı Yeni Sendika Kırklareli İl Temsilciliğine Genel Merkez tarafından Yusuf ÖZCAN atandı.
haber detay

Genel Merkez tarafından il başkanlığına atanan ÖZCAN,alın terlerinin hukukuna her zaman sahip çıkmaya çalıştıklarını ve çıkmaya da devam edeceklerini belirterek, “ Yetkili sendika olunmasına rağmen; hâlihazırda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sorunlarına yeterli düzeyde çözüm üretilemediği gibi, aksine bu sorunların giderek derinleşmesine neden olunduğu, yıllardır ekip anlayışı içinde yürütülen sağlık sisteminde derin ayrışmaların yaşanmasına neden olunduğu, tüm bu olumsuzlukları körükleyen sorumsuz sendikal söylemlerin bitmek tükenmek bilmediği görülmektedir.  Bizler; bireysel ve kurumsal düzeyde  en zor süreçlerde ortaya koyduğumuz hizmet aşkı ile emek ve alın terimizin hukukuna her zaman sahip çıkmaya çalıştık, çıkmaya da devam edeceğiz.” dedi.
YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Şiarlarının gereği hak kaybı veya mağduriyet yaşayan Sağlık çalışanlarının hakkını en güçlü biçimde savunarak yollarına devam edeceklerini belirten ÖZCAN,”Çünkü bizlerin ekseninde her daim çalışanlar yani emek üretenlerin istek ve talepleri olacaktır. Yeni Sendika başka bir sendikanın devamı, muadili veya alternatifi asla değildir. İsminden de anlaşılacağı üzere yenilikçi bir anlayış ile ezberleri bozmaya ve Sağlık çalışanlarının temsilcisi olamaya devam edecektir.”
SENDİKACILIĞA YENİ BİR ANLAYIŞ GETİRECEĞİZ
“Bu bağlamda; sendikal faaliyetler içerisinde yaşanan her türlü hatadan ders çıkararak sağlık ve sosyal hizmet sisteminin daha iyi işlemesi, çalışanlarımızın haklarının aranması noktasında slogan yerine çözüm odaklı, bilimsel ve teknik bir anlayışın hakim olması, üretken ve yenilikçi bir yaklaşımla sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının özlük ve sosyal hakları için etkin bir şekilde mücadele edilebilmesi amacıyla yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yola tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı kucaklamak ve kucaklaştırmak için çıkıyoruz. Bu yolu birlik, beraberlik, samimiyet, cesaret ve liyakatle süsleyeceğiz.  Sendikacılığa Yeni Bir anlayış yeni bir soluk getireceğiz” dedi,
 ÖZCAN ayrıca, çok kısa zamanda bürokratik işlemlerin tamamlanmasından sonra Yeni Sendika Kırklareli İl Yönetim Kurulu’nun kamuoyuna duyurulacağını söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!