Kırklareli
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Vali Ekici'den Köy Ziyaretleri

Vali Ekici'den Köy Ziyaretleri
Vali Birol Ekici, hafta sonu Merkez ve Kofçaz ilçelerinde köy ziyaretlerinde bulundu…
haber detay

Vali   Birol Ekici, 14-15 Ocak 2022 Cumartesi ve Pazar günleri hafta sonu programı kapsamında Merkez ve Kofçaz İlçemize bağlı köylerimizi ziyaret etti.

             Ekici, hafta sonu programı kapsamında 14 Ocak 2023 Cumartesi günü Kofçaz İlçemiz bağlı bağlı Kocatarla, Devletliağaç, Aşağıkanara köyleri ile Yenimahalle ve Yeşillik Mahallerini ziyaret etti.

Hafta sonunda Kofçaz İlçemize bağlı köy ve mahallelerde gerçekleştirdiği gezi kapsamında Vali  Birol Ekici, Kocatarla Köy Muhtarı  Mustafa Kaynak, Devletliağaç Köy Muhtarı  Mutlu Uslu, Aşağıkanara Köy Muhtarı  Ali Bayar ile Kofçaz İlçemize bağlı Yeni Mahalle Muhtarı  Ahmet Aydın ve Yeşillik Mahalle Muhtarı  Salih Tuzkaya'yı Muhtarlıklarında ziyaret ederek, Köy ve Mahalleri hakkında bilgiler aldı. Muhtarlık ziyaretlerinin ardından Vali  Birol Ekici, vatandaşlar ile bir araya gelerek, köylerimizin gelişimi için devlet tarafından devam eden ve planlanan projeleri değerlendirdiler.

Vali Birol Ekici, hafta sonu programında 15 Ocak 2023 Pazar gününde de Merkez ilçemize bağlı Arizbaba, Kocahıdır ve Ürünlü Köylerini ziyaret etti. Vali Birol Ekici, Arizbaba Köy Muhtarı  Nurettin Gökay, Kocahıdır Köy Muhtarı  Mustafa Uygun ve Ürünlü Köy Muhtarı  Ahmet Ayhan'ı Muhtarlıklarında ziyaret ederek, köyler hakkında bilgiler aldı. Muhtarlık ziyaretlerinin ardından   Ekici, halkımız ile bir araya gelerek, köylerin gelişimi için devlet tarafından devam eden ve planlanan projeleri değerlendirdiler.

Vali  Birol Ekici, Ürünlü Köy ziyaretimizde köy eşrafından vefat eden merhum Merhum Bekir Akbaş’ın öğle namazına müteakip Köy Camiinde düzenlenen cenaze törenine katılarak, ailesi ve yakınlarına taziyelerini iletti.

  Ekici’nin hafta sonunda gerçekleştirdiği ziyaretlerde İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cemalettin Akyüz, Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş, İl İdare ve Denetim Müdürü Alaettin İkican ile ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri de hazır bulundular.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Haber Merkezi

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!