Kırklareli
16 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

VALİ BİROL EKİCİ’NİN POLİS TEŞKİLATININ 179. KURULUŞ YILI KUTLAMA MESAJI

VALİ BİROL EKİCİ’NİN POLİS TEŞKİLATININ 179. KURULUŞ YILI KUTLAMA MESAJI
haber detay

 

Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için mukaddes vatan topraklarının dört bir yanında fedakârca görev yapan, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayan, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini koruyan, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele eden, gücünü yasalardan, desteğini de halktan alan Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 179. yıl dönümünü kutluyorum.

Türk Polis Teşkilatı, 179 yıllık köklü geçmişiyle cennet yurdumuzun, şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olarak üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kurulduğu günden itibaren, hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen Türk Polis Teşkilatı, 179 yılın bilgi ve tecrübesiyle bugün çok daha güçlü ve etkin bir şekilde milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olmuştur.

Emniyet teşkilatımız; kendisini sürekli yenileyen, gelişen teknolojileri en iyi şekilde kullanan, yüksek disiplin anlayışına sahip personeli ve modern donanımıyla ülkemizin göz bebeği kurumlarından biridir.

Türk Polis Teşkilatı, terörle mücadele, devletimizin bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması gibi görevlerde büyük başarılara imza atarak, bağrından çıktığı aziz milletimizin gönlünde taht kurmuştur.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” ifadesiyle, polisimizin ne büyük bir öneme haiz olduğunu vurgulamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümünde, görevi başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurlarımızı tebrik ediyorum. Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında olan ve emekliye ayrılan polislerimize, ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum dedi .

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!