Kırklareli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Ünlü Oyuncular Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, Longoz Kahve'yi Ziyaret Etti

Ünlü Oyuncular Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, Longoz Kahve'yi Ziyaret Etti
Ünlü oyuncular Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, doğanın kucakladığı, insana huzur veren bir köşeye konumlanmış olan Longoz Kahvesi'ni ziyaret ettiler.
haber detay

Ünlü oyuncular Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, doğanın kucakladığı, insana huzur veren bir köşeye konumlanmış olan yeni açılan Life Longoz Kahve''yi ziyaret etti. Doğanın eşsiz güzelliklerinden ilham alan sanatçılar, bu egzotik kahve mekanının açılmasının oldukça yerinde bir karar olduğunu belirttiler.

Kahvenin insan ruhunu dinlendiren atmosferinden etkilenen ünlü isimler, meraklarını gidermek ve biraz da keyifli vakit geçirmek için burada bir kahve içmeye karar verdiler. İçeri girdiklerinde karşılarında kendilerini güleryüzle karşılayan personelin samimiyeti ve mekanın sıcak atmosferiyle karşılaştılar.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, kafe sahibi Eda Şenlik hanımefendiye teşekkür ederek böyle bir mekanı hayata geçirdiği için onu kutladılar. "En kısa zamanda tekrar burada olacağız" diyerek ayrılan ünlü ikili, Longoz Kahve'nin büyüleyici mimarisi ve içinde huzur bulunan atmosferinden etkilenmiş şekilde mekandan ayrıldılar. Elbette, bu güzel anıları ölümsüzleştirmek adına bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmediler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Nihat EVREN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!