Kırklareli
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

UÇAR Kırklareli'nde Okurları ile Bir araya geldi

UÇAR Kırklareli'nde Okurları ile Bir araya geldi
haber detay

Türk Edebiyatının tanınmış yazarlarından yazar Ömer Uçar Kırklareli'nde okurları ile bir araya geldi
Yazar Ömer Uçar'ın doğan kitap yayınlarından olan ve Türk Edebiyatı ile tarihin iç içe geçtiği ve okuyanların büyük beğenisini kazanan ''Kartal Kanadını Açtığında'' isimli kitabını imzalamak üzere ilimize gelerek okurlar ile özel bir kafede bir söyleşi gerçekleştirdi.
Kırklareli Baykuş Cafe de 18.04.2024 tarihinde saat 20.30 da yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinliğe Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır ve Edebiyat severler katıldı.
Yapılan etkinlikte,Yazar Ömer Uçar'ın kitaplarını yazarken etkilendiği alanlar,neden yazar olmak istediği,nasıl yazarlığa başladığı ve kitaplarını nasıl yazdığı hakkında kendisini dinleyenlere bilgiler verdi.
Yazar Ömer Uçar'ın doğan kitap yayınlarından olan  ''Kartal Kanadını Açtığında kitabının Kartal Kanadını Açtığında yoğun araştırmaya dayalı, destansı bir roman… Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemini ve savaşın gerçek yüzünü bir Anadolu köylüsünün gözünden anlatan güçlü ve etkileyici bir roman olduğunu ve kitabını yazarken de rüyalarından etkilendiğini söyledi.
Kitabı ve kitapları hakkındaki bilgilendirmesinden  sonra söyleşi  soru cevap şeklinde sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!