Kırklareli
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

TÜRKER BAĞIMSIZ ADAY OLDU

TÜRKER BAĞIMSIZ ADAY OLDU
haber detay

Kaynarca Belediye Başkanı ve CHP den ön seçime giren ve seçimi kaybeden Serdar Türker İl Özel İdaresi Cazibe Merkezinde düzenlenen basın açıklaması ile 31 Mart yapılacak olan  yerel seçimlerinde CHP den istifa ederek Bağımsız aday olduğunu açıkladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir kouşma yapan Serdar Türker neden bağımsız aday olduğunu ve seçildiği takdirde yapacaklarını slayt sunum eşliğinde anlattı.
Türker, yaptığı konuşmada, Kırklareli’de doğdum. Burada büyüdüm. Okullarında okudum, sokaklarında oyunlar oynadım. Adım attığım her sokak, selam verip konuştuğum her bir vatandaşım için elimden geleni yapmak istiyorum. Kırklareli’de; bu topraklarda yaşayan vatandaşlarımıza hizmet için bu yola çıktım dedi.
Türker, Kaynarca için yapılan her bir faaliyetin başarısıyla onur ve gurur duydum. Yapılan faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız sonucunda Kaynarca, bölgemizin en gözde yeri konumuna geldi.Benim en büyük başarılarımdan biri gerçekleştirdiğim projelerim oldu. Şimdi hedefim Kırklareli’mize başarılar dolu hizmetler yapmak. Her zaman söz verdiğimden fazlasını gerçekleştirdim. Sizlere Kırklareli ile ilgili projelerimi arz etmek istiyorum. Öncelikle Kırklareli, bölgemizin göz bebeği ancak hizmet anlamında eksiklikler var. Vilayet meydanı projemiz, akıllı kavşak projemiz, Kırklareli gibi çok nüfuslu bir şehirde bir adet bile çocuk kreşi yok. Biz bu projenin üzerine de düşeceğiz. Yaşlı bakım evimizi Kaynarca’da yaptık, anahtarımızı Sayın Valimize teslim ettik. Bu projemizi Kırklareli’mizde de gerçekleştireceğiz.
Bu nedenle bu projelerimin hayata geçmesi için 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Bağımsız Belediye Başkan adayı olarak katılacağım ve desteğinizi bekliyorum dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Cazibe Merkezi önünde çekilen fotoların ardından basın açıklaması sona erdi.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!