Kırklareli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

TEMA'CILAR KAHVALTIDA BULUŞTU

TEMA'CILAR KAHVALTIDA BULUŞTU
haber detay

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla bitkileri öğrencileri TEMA Vakfı Tekirdağ İl ekibini baharın ve doğanın güzelliğinde, Atatürk orman parkında, kahvaltı da ağırladı. Ziraat Fakültesi tarla bitkileri bölümü ve etkinlikte organizasyonu yapan Dr.Ögr.Üyesi Yasemin Erdoğdu gençlerimizin paylaşmayı, kaynaşmayı ve doğanın içinde birlikteliğini hedeflerken, meslekleri ve gelecekleri için önemli olan çevre ve iklim ile ilgili eğitimden savunuculuğa, ormandan kırsala gönüllü çalışan TEMA vakfını tanıma, yapılan çalışmalardan haberdar olmaları adına davetimizi kabul eden il ekibine teşekkür etti.

Namık Kemal üniversitesi Genç Tema Başkanı Senanur Bayraktar arkadaşlarını ekibine, doğa yürüyüşlerine , bilinçlendirme çalışmalarına, tanıtım standlarına, gençlik kamplarına ve tüm çevre etkinliklerinde Genç Temayla birlikte olmaya davet etti.

TEMA vakfı Tekirdağ İl Temsilcisi, Eğitimci Filiz Özkaynak Dikdönek ; Doğaya karşı hassas, duyarlı, bilinçli, pozitif değer ve tutumların geliştirilmesinde, doğa ile ilgili sorunların farkına varılmasında, bunları önleme ve çözümlemede gerekli deneyimlerin kazandırılmasında ve doğa kavramının çok boyutluluğunun kavratılmasında doğa ve çevre eğitimi oldukça önemlidir. Aile ve ilkokulda doğa ve çevre eğitiminin temelleri atılmaktadır. Bununla birlikte üniversitede ekolojik bilinçlenme, çevre ve doğa bilinci daha da gelişir. Doğanın korunması ve iyileştirilmesinde aktif katılım gösterebilirler. Çevre sorunlarını önleme ve çözümlemede faal çevreci bireyler olarak görev alabilirler. Tam yerinde bir tanışma oldu, Yönetici, Akademisyen ve öğrencilerimize teşekkür ederim, bizler de sizleri, TEMA vakfı ve İl çalışmalarımızla ilgili daha ayrıntılı bilgi ve ekipte yer almak adına 15 mayıs 2024 çarsamba günü saat 16:00 da Tekirdağ Kent Konseyi binasın da TEMA lı olmak sunumumuza bekliyoruz dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!