Kırklareli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

SINIR ÖTESİ PROJELER PLANLAMA TOPLANTISI YAPILDI

SINIR ÖTESİ PROJELER PLANLAMA TOPLANTISI YAPILDI
haber detay

Kent Konseyi ve Doku Derneği yöneticileri aynı coğrafyayı paylaştığımız Bulgaristanlı Dostlarımızı ağırladı.
Doku Derneği Başkanı Göksal ÇİDEM ve Proje Koordinatörü Levent ERKOL’un önderliğinde Doku Derneği olarak Bölgemizde kuş türleri üzerinde gerçekleştirilen birçok saha faaliyetinde uzun yıllardan bu yana iş birliği gerçekleştirdiğimiz BSPB (The Bulgarian Society for the Protection of Birds) Derneği Üyeleri ile birlikte iki günlük sıkı bir çalışma gerçekleştirildi.

İlk gün her iki Derneğinde Yöneticileri ve Proje Ekiplerinin sunumları ile başlayan görüşmeler,karşılıklı fikir alışverişi ve Dernek Üyesi Mehmet HANAY’ın yapımını üstlendiği “Suyun İzinde Istrancalar” Belgesel Film gösterimi ile sona erdi.

Kent Konseyi Bileşeni olan Doku Derneği yöneticileri ve misafir yöneticilerle  Kent Konseyi çatısı altında gerçekleşen görüşmelerin ikinci gününde taraflar önümüzdeki süreçte birlikte yürütülebilecekleri projeler konusunda değerlendirmeler de bulundular.

Doku Derneği Proje Koordinatörü Levent ERKOL konu ile ilgili yaptığı açıklamada ;
“Taraflar önümüzdeki günlerde karşılıklı olarak bir protokole imza atacaklar ve böylelikle proje bazında başarılı işler gerçekleştirceğimize eminiz.Bulgaristan Ekibi doğa adına yaptığımız çalışmaları yakından takip ediyor ve takdir ediyor.Yapılan görüşmelerde iki taraf adına işbirliğinin geliştirilmesi ve zengileştirilmesi yönünde olumlu görüşlerde bulunuldu.Doku Derneği için yeni bir döneme giriyoruz.” dedi.

Ayrıca Bölgemizden sadece DOKU Derneğini dış paydaş olarak ilan eden Trakya Üniversitesi,Akademik kadrosundan Prof.Dr. Volkan AKSOY’unda bir sunum ile katkı sunduğu toplantılarda,Dernek Üyesi Jeoloji Mühendisi Onur GÜNEŞ ve Dernek Üyesi Kırklareli Üniversitesi Öğr. Gör. Rahmi AKINCIOĞLU da sunum gerçekleştirdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!