Kırklareli
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Sahibinden.com'a Ne Oldu

Sahibinden.com'a Ne Oldu
Sahibinden.com Erişim Sorunlarıyla Karşı Karşıya: Alan Adı Hizmetinde Yaşanan Teknik Sorunlar!
haber detay

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından biri olan Sahibinden.com, bugün gece saatlerinden itibaren kullanıcılara erişim sorunları yaşatıyor. Firma, resmi Instagram hesabından yaptığı açıklamada, yaşanan sorunun alan adı hizmetini sağlayan bir firmayla teknik bir problem sonucunda meydana geldiğini duyurdu.

Sahibinden.com'a gece yarısından bu yana hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar, siteye ve uygulamaya giriş yapmakta zorlanırken, şirket yetkilileri sorunun çözülmesi için gerekli çalışmaların sürdüğünü belirtti. Şu an için firma, erişim sorununun en kısa sürede giderilmesi ve kullanıcılarına hizmet vermeye devam etmesi için çaba harcamaktadır.

Firmanın Instagram hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup, konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır."

Dikkat çeken bir diğer detay ise Sahibinden.com'un alan adı kaydının 30 Aralık 2024 tarihinde sona ermiş olmasıdır. Ancak, 2 Ocak itibarıyla alan kaydının uzatılmış olmasına rağmen, site ve uygulamanın hala erişilememesi kullanıcıları endişelendirmektedir. Bazı kullanıcılar ise yavaş da olsa uygulamaya girebildiklerini belirtmektedir.

Yaşanan bu teknik sorunun en kısa sürede çözülmesi ve Sahibinden.com'un normal hizmetine dönmesi beklenirken, kullanıcılar firmanın sosyal medya hesapları üzerinden güncel bilgileri takip etmeye devam ediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

ANKET2024 Yerel Seçimlerinde Hangi Partiye Oy VereceksinizAnkete Katılmak İçin Tıklayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!