Kırklareli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

PLASTİK AŞKLAR BEĞENİ İLE İZLENDİ

PLASTİK AŞKLAR BEĞENİ İLE İZLENDİ
haber detay

 

Çerkezköy Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelen ‘Plastik Aşklar’ adlı tiyatro oyunu büyük beğeni ile izlendi.

Sevilen tiyatro oyuncusu Oya Başar ve Ebru Kural’ın başrollerini paylaştığı ‘Plastik Aşklar’ adlı tiyatro oyununu tiyatro severlerden tam not alırken, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran tiyatro tutkunları oyunun sonunda uzun süre tiyatronun emektarlarını ayakta alkışladılar.

BÜYÜK İLGİ İLE İZLENDİ

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcımız Nedim Yılancı, Meclis Üyemiz Nedim Yılancı, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan, Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya ve çok sayıda tiyatro severin izlediği ‘Plastik Aşklar’ adlı tiyatro oyununun sonunda sahneye çıkarak usta oyuncular Oya Başar ve Ebru Kural’a teşekkür ederek, çiçek takdim eden Belediye Meclis Üyemiz Cengiz Memiş, “Oya Başar ve Ebru Kural hanımların sahne performansı gerçekten olağanüstü idi. Kendilerini büyük bir hayranlıkla izledik. İyi ki bugün buradalar. Kendilerine Çerkezköy halkı adına çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Belediyemizin kültür ve sanat etkinlikleri artarak devam edecektir. İnşallah yeni kültür ve sanat etkinliklerinde halkımız ile buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

TİYATRONUN KONUSU

Plastik Aşklar, tıpkı yaşadığımız zamandaki aşklar gibi… Bu sahtelikle hiç dalga geçebildiniz mi? Gittiğiniz her ortamda, hayatın en ortasında yüzünüze iliştirdiğiniz bir Mona Lisa gülüşüyle sıyrılabildiniz mi tüm olumsuzluklardan, aşktan, sevdadan? Bir tarafta eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, avam ama bir o kadar da alaturka bir kadın, diğer tarafta çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber saf bir kadın… Mayıs ayı, Hıdırellez günü, doğa uyanmaya baharı getirmeye hazırdır. Farklı geçmişlerden, farklı serüvenlerden gelen bu iki kadın kendi baharlarını, karşılaştıkları bu gecede acaba neye evirecekler? Ödüllü komedi oyunu ‘Plastik Aşklar’, seyirciye unutamayacağı dakikalar vadediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!