Reklamı Geç
Kırklareli
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

PARKLARDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

PARKLARDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR


Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde bulunan parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Çocuk oyun alanlarında bulunan yıpranmış zeminler ve oyun grupları onarılıyor.
Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki parklarda çocukların güvenle oyun oynamaları, vatandaşların da dinlenebilmeleri sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Belirli bir program çerçevesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, hava koşullarına göre aralıksız olarak çalışmalarını sürdürecekler.
Bu kapsamda Ağustos ayı içerisinde ; Nasreddin Hoca Parkı, Gökkuşağı Parkı ve Defne Park çocuk parkında çalışmalar tamamlandı.
Eylül ayı içerisinde ise; 100. Yıl İzcilik Parkı, Kurtuluş Parkı, Kardelen Park, Aslan Kral Çocuk Parkı, Pınar Park, Karagöz Parkı, Hacivat Parkı, Bademlik Parkı, İstasyon Park
Ekim ayı içerisinde; Göktan Özüpek Parkı Mimoza Parkı, Halil İbrahim Aktaş Parkı, Pınar Mahallesi Eski Teneke Fabrikası Yanı, Uçan Balon Çocuk Parkı, Poyraz Parkı, Ferah Park, Uğur Böceği Parkı, Karayolları Çocuk oyun grubu, Siteler Parkı, Naim Süleymanoğlu Parkı Kasım ayı içerisinde ; Balkan Çocuk Oyun Alanı, Çam Parkı, Pınar Mahallesi Ay Sokak Çocuk Oyun Parkı, Adile Naşit Parkı, Taş Çocuk Oyun Parkı, Badem Parkı, Çilek Park, Mutlu Çocuklar Parkı, Çınar Park ve Yeşil Elma Parkı'nın bakım-onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanacak. Bunun yanı sıra Kasım ayı sonuna kadar ise Kırklareli’ne 3 yeni park daha kazandırılacak.
Atatürk Mahallesi’nde Toki Parkı, Pınar Mahallesi Vatan 5. Sokak Park Alanı, Cumhuriyet Mahallesi 184. Sokak Park Alanı yaratılacak burada ki kum havuzu ise 0-3 yaş çocuklar için konsept park olacak.
ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZI DA UNUTMUYORUZ…
Kırklareli Belediyesi , engelli çocukları da unutmadı.
Çocuk parklarında ki bazı oyuncaklar engelli çocukların da kullanılabileceği gibi düzenlendi.
İlk olarak 100. Yıl İzci Parkı ve Gökkuşağı Parkı’na monte edilen engelli çocuk oyun gruplarının, önümüzde ki süreçte ihtiyaç olduğu belirlenen parklara da uygulanacağı ifade edildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Durak Köfteci

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!