Kırklareli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Okçulukta Altın Madalya...

haber detay

Okçulukta, altın madalya kazanan Dilara Ecem Deniz, Kırklareli'nde törenle karşılandı.

Okçuluk dalında altın madalya kazanan Dilara Ecem Deniz, Kırklareli Valilik önünde düzenlenen törenle karşılandı.

Türkiye  Salon Federasyon Kupası ve Milli Takım seçme yarışmalarında  Barebow  U21 yaş altı  bayanlar  kategorisinde  Türkiye Birincisi olarak altın madalya  kazanan  Dilara Ecem Deniz törenle karşılandı. 

14 Ocak Cumartesi günü saat 11:00 da  Valilik Binası önünde .Vali Birol Ekici, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ve sporcular ,13 Ocak Cuma günü Samsun'da gerçekleştirilen müsabakalarda birinci olan Dilara Ecem Deniz'i Türk bayrağı ile valilik binası önünde karşıladı.

Okçulukta 2023 Salon Federasyon Kupası Barebow 21 yaş altı kategorisinde altın madalya kazanan  Dilara Ecem Deniz  Valilik girişinde çiçeklerle  karşılayan Kırklareli Valisi Birol Ekici  törende yaptığı konuşmada, 

Evet bugün yine çok sevinçliyiz.  Yeni yılda sevinçle  bir başarı daha elde ettik Yeni yıl ile birlikte  Ecem Deniz'i elde ettiği başarısından dolayı tebrik ediyorum. Okçulukta Türkiye birinciliğini şehrimize getirdi.Kendisiyle gurur duyuyoruz, kendisi altın madalyayı kazandığı gibi aynı zamanda da  milli takıma seçildi. Şehrimize ülkemizi ve milletimizi dünyada ve olimpiyatlarda Avrupa'da temsil edilerek kendisiyle gurur duyuyorum .Tebrik ederim başarıların devamını diliyorum  bu başarıların şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!