Kırklareli
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Mustafa Dalcalı İlkokulu'nda Muhteşem 23 Nisan Kutlaması

Mustafa Dalcalı İlkokulu'nda Muhteşem 23 Nisan Kutlaması
Kırklareli Merkez İlçe Mustafa Dalcalı İlköğretim Okulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, miniklerin muhteşem performanslarıyla dolu bir gün yaşadı.
haber detay

Okul, 24 Nisan 2024'te saat 09.30'da gerçekleştirilen etkinliklerle bayram coşkusunu doruğa çıkardı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürü İbrahim Erginsoy ve Müdür Yardımcısı, önce çocukların bayramını kutladılar, ardından Erginsoy bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Erginsoy'un konuşmasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anarak başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş sürecine ve Atatürk'ün vizyonuna vurgu yaparak, o dönemdeki zorluklara rağmen geleceğe umutla bakan bir lider olduğunu belirtti.

Erginsoy, öğrencilerin geleceğe olan güvenini vurgulayarak, onların minyatür olmalarına rağmen yeteneklerinin büyük olduğunu ifade etti. Öğrencilerin ve öğretmenlerin hazırladığı gösterilere teşekkür ederek devam etti. Ayrıca, Kırklareli'nin evladı şehit Göktan Özüpek'in ve okulun kuruluşuna öncülük eden Mustafa Dalcalı ailesinin anısını da yaşattı.

Konuşmaların ardından, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi ve ana sınıfı öğrencilerinin gösterileriyle başlayan etkinlikler, yaklaşık iki saat boyunca devam etti. Gösterilerin final bölümünde ise halk oyunları ekibinin 7 bölgemizden kesitler ve oyunları yer aldı.

Okul bahçesinde sergilenen gösterilere yoğun bir katılım oldu ve miniklerin performansları büyük beğeni topladı. Veliler ve izleyiciler, miniklerin gösterilerini ayakta alkışlayarak onların heyecanına ortak oldu.

 

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!