Kırklareli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

“Mübarek Miraç Kandili’ni iyi değerlendirmeliyiz”

“Mübarek Miraç Kandili’ni iyi değerlendirmeliyiz”
haber detay

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, 17 Şubat 2023 Cuma akşamı üç aylar içerisinde idrak edilecek gecelerden birisi olan “Miraç Kandili”ne erişmenin sevinç ve mutluluğunun hep birlikte yaşandığını ifade ederek şunları kaydetti:

“Miraç; âlemlere rahmet ve insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) gerçekleştirdiği mukaddes ve manevi yolculuktur. İdrak edeceğimiz Miraç Kandili de diğer kandil geceleri gibi; insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin asırlardan bu yana kutladığı mübarek gecelerden biridir.

Birlik ve beraberlik adına çok önemli bir yeri olan bu geceyi iyi hatırlamalıyız ve yaşadığımız zor süreçlerde bu mübarek günü iyi değerlendirmeliyiz. Bu vesileyle tüm İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni kutlar; bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine Milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!