Kırklareli
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Lüleburgaz’ın genç yeteneklerinin gurur gecesi

Lüleburgaz’ın genç yeteneklerinin gurur gecesi
haber detay

 

Lüleburgaz Belediyesi Konservatuvarı’ndan ilk senfoni konseri

Başkan Gerenli, “Önlerinde saygıyla eğiliyorum”

Lüleburgaz Belediyesi Konservatuvarı tarafından gerçekleştirilen Çocuk Senfoni Orkestrası Konseri nefesleri kesti. Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde gerçekleştirilen muhteşem konser sonrası konuşan Başkan Gerenli, “Lüleburgaz’ımızın yeteneklerinin önünde saygıyla eğiliyorum” dedi. 

Lüleburgaz Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kentin dört bir yanından yetenekli çocukların alanında uzman eğitmenlerce sanatla buluşturulduğu Lüleburgaz Belediyesi Konservatuvarı ilk konser heyecanını yaşadı. 6 ay gibi bir süre içerisinde hummalı bir çalışmaya giren çocuklar Doç. Dr. Sela Can Dökmeci şefliğinde LYSA Cahit Irgat Sahnesi’nde muhteşem bir senfoni konseri verdi. Lüleburgaz Belediyesi Sevgi Korosu ile Çoksesli Çocuk Korosu’nun da yer aldığı konser öncesinde salon tamamen dolarken merdiven boşluklarında dahi yer kalmadığı gözlendi. 

Sanata destek artacak mesajı

Sanatseverlerden tam not alan konser sonrası Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli eğitmenlere ve konservatuvar öğrencilerine teşekkür etti. Başkan Gerenli Lüleburgaz Belediyesi Konservatuvarı, Sevgi, Çoksesli Çocuk ve Gençlik Koroları’nın yeni konserlerle sanatseverlerle buluşmaya devam edeceğini vurgulayarak Lüleburgaz Belediyesinin sanata olan desteğinin artarak devam edeceği mesajını verdi. 

“Sahnelere sığmayan yetenekleri selamlıyorum”

Başkan Gerenli, yapımı önceki dönemlerde yılan hikayesine dönmüş Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisini kente kazandırarak genç yetenekleri yetiştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Gerenli konuşmasını şöyle tamamladı: “Sahnelere sığmayan Lüleburgaz’ımın yeteneklerini saygıyla selamlıyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizler için çalışıyoruz. Aydınlık geleceğimiz sizlersiniz.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!