Kırklareli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Lüleburgaz Belediyesinden yeni uygulama!

Lüleburgaz Belediyesinden yeni uygulama!
haber detay

 

“Çek gönder, çözüme ortak ol”

Lüleburgaz Belediyesinin mobil uygulamasında hayata geçirdiği “Çek Gönder” sekmesi sayesinde vatandaşlar kent içerisindeki sorunların çözümüne ortak oluyor.

Lüleburgaz Belediyesinin mobil uygulamasında yer alan “Çek Gönder” sekmesi vatandaşları daha hızlı bir çözüme ortak ediyor.  Vatandaşlar uygulama sayesinde gördükleri sorunların fotoğraflarını çekip belediyeye hızlı bir şekilde gönderirken, belediye ekipleri sorunlara kısa süre içinde müdahalede bulunuyor.

Özel ekiple hızlı müdahale

Bu doğrultuda Lüleburgaz Belediyesi’nin farklı müdürlüklerinden ekip oluşturuldu. Kent genelindeki yol, çevre temizliği, altyapı gibi konulara müdahale eden ekip, Çek Gönder Butonu aracılığıyla kendilerine adres bilgisi ve fotoğrafla gönderilen noktaya en kısa süre içinde müdahalede bulunuyor. Bununla birlikte vatandaşların 4445539 numaralı Lüleburgaz Belediyesi Çağrı Merkezi tarafından aranarak talepleriyle ilgili kayıt oluşturulması sağlanıyor. Oluşturulan kayıtlar sayesinde de vatandaşlar talepte bulundukları konunun takibini şeffaf bir şekilde sağlayabiliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!