Kırklareli
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kırkseder Üyesi Sanatçılar Bayramlaşma Etkinliğinde Buluştu

Kırkseder Üyesi Sanatçılar Bayramlaşma Etkinliğinde Buluştu
haber detay

Kısa adı KIRKSEDER olan Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği üye ve gönülleri Dernek binasında bir araya gelerek bayramlaştı ve söyledikleri türkü ve şiirlerle bayramın tadını çıkardı.
11.04.2024 tarih saat 15.30 da bayramlaşmak için Dernek binasında biraraya gelen üye ve gönüllülerine Dernek BaşkanıAlaeddin İKİCAN bir konuşma yaptı..
İkican yaptığı konuşmada,Bayramlar malum bir ay içerisinde inanarak, kimisi eli yettiğince maddi imkanlarla, Kimisi güzel diliyle, güzel sözlerle, duygularını paylaşarak Ramazan ayını geçirdik ve Bayramı ulaştık. Bugün de Kırkseder Derneği Üyeleri ve Gönüllüleri ile beraber bir paylaşım havası içerisinde katılan arkadaşlara bir şeyler paylaşmak amacıyla bizlere ikram edilmek üzere tatlı,kalem zemzem suyu, hurma getiren arkadaşlara teşekkür ediyoruz.Derneğimiz adına Ramazan'ın bereketini bayramda da sürdürebilmenin mutluluğunu yaşadık.Ben burada bu bayramda güzel bir paylaşımı ve güzel bir duygunun yaşandığını hissettim. İnşallah bundan sonra da birlik, beraberlik içerisinde, tüm sevdiklerimizle beraber sağlık, mutluluk, huzur içerisinde bir yaşam dileğiyle bir daha ki bayramlara ulaşmanın temennisiyle hepinize sevgi ve saygı ile herkese iyi bayarmlar diliyorum dedi.
Dernek Başkanı İkican'nın konuşmasının ardından Dernek üyelerinden Hasan Öztürk ( Hasan Berraki) sesi ve sazı ile söylediği birbirinden güzel türkülerden sonra Dernek Başkanı İkican ve diğer bazı dernek üyelerinin de okudukları şiirlerin ardından bayramlaşma etkinliği sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!