Kırklareli
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kırklareli’nde Bir Bağımsız Aday Daha!

Kırklareli’nde Bir Bağımsız Aday Daha!
31 Mart 2024 yerel seçimlerine doğru gün be gün yaklaşırken, Kırklareli siyaseti de hiç beklenmedik sürprizlere şahit oluyor.
haber detay

İşte bunlardan sonuncusu Kasım 2023’te Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Buşra Taşkın’dan geldi. 
Taşkın, partisinin ilimizde ittifak ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayını destekleyeceği kararını almasının ardından, bu karara tepki gösteren isimler arasında yer almıştı. Ve geçtiğimiz hafta Cumhur ittifakı adayı; Derya Bulut olarak duyurulmuştu.
Tüm bu gelişmelerin ardından Taşkın, Kırklareli Belediye Başkanlığı için Bağımsız Aday olduğunu açıkladı.
Taşkın, Bağımsız Adaylığı ile ilgili olarak şunları kaydetti;
“Biliyorsunuz ki Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk iş kadını ve girişimci, aynı zamanda bu bölümde yüksek ihtisas yapmış bir kadın olarak, Kırklareli Belediye Başkan Adaylığımı Cumhurbaşkanımızın yüksek iradesine güvenerek açıklamış ve aynı zamanda çok sıkı saha çalışmaları içerisinde bulunmuştum.
Kimseler yokken sahada halkımız ile beraber istişareler ettik. Güzel bir atmosfer yakalayıp, AK partiye olan soğuk tabuları yıkmıştım. Kadınlarımızın neler yapabileceğini, yaşadığı yerleri değiştirmek için değil, güzelleştirmek için geldiğimizi tüm halkımıza ve Türkiye’ye göstermek istemiştik. Çünkü bizim değişime değil, güzelleştirmeye ihtiyacımız olduğunu düşünen biriyim.” 
“Partizanlık yarardan çok, zarar getirir” 
“Biz butik bir şehiriz ve büyümek ama ölçekli büyümek istiyoruz. Organikliğimizin bozulmasına ihtiyacımız yok. Huzuru seviyoruz, huzurlu ve mutlu kalmak istiyoruz. Hayatta en zor bulunan şey bu çünkü. Eğer huzur ve mutluluğumuz bozulursa, bizim de diğer şehirlerden farkımız kalmayacak. Evet, tanınmak istiyoruz. Ben de şehrimizin ismini karıştırmalarını istemem. Ama güzel anılmasını çok isterim. Daha güzel günler göreceğimiz için çok heyecanlıyım. Belediyemizin kapısının herkese açık olmasını isterim. Projeleri beraber yapmak isterim. Sağ-sol ayrımının, partizanlığın yarardan çok, zararı olduğunu çok iyi biliyorum.” 
“Desteğinize Çok İhtiyacım Var” 
“Bizim bunları yapabilmemiz için; benim hepinize, benim gibi düşünen sizlerin desteğine, çok ihtiyacım var. Çünkü alınan ittifak kararı ile aynı kişilerle, yüksek ego ve koltuk mücadelesine maalesef mahkum ediliyoruz. Aynı zamanda “Nerede görülmüş Kırklareli’nde Kadın Belediye Başkan Adayı?” anlayışı beni ve bu mücadeleme inananları derinden üzmüştür. Bizler biliyoruz ki; Kırklareli medeni bir şehir. Bu tür davranışta bulunanları ve sözde okumuş kültürlü cahil insanlara olan cevabını sandıkta vereceğine inancım tam ve sonsuzdur.”
“Bu Yolda Yalnızım”
“Biliyorum bu yolda yalnızım, yalnızlığımın farkındayım. Her ne kadar bu beni çok üzse bile benim Allah’a olan inancım tam, kendime ve sizlere olan güvenim sonsuzdur.
Yakında gerçekleştireceğim basın toplantısı ile kendimi, fikirlerimi, hayallerimi kamuoyu ile paylaşacağım. Benimle çalışmak isteyen, bu yolda beraber yürümek isteyen herkese kapım açık. Çok yakında reklam çalışmalarımız, şarkılarımız yayında olacak. Ben herkesi ziyaret etmeye, herkesin gönlüne girmeye devam edeceğim.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!