Kırklareli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kırklareli’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yıl dönümü büyük bir coşku ile kutlandı

haber detay

tatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yıl dönümü Atatürk Stadyumunda düzenlenen törenlerle büyük coşku içerisinde kutlandı.

Vali  Birol Ekici, Eşi Prof. Dr. Filiz Ekici Hanımefendi, İl Protokolü, Kurum ve Kuruluş Yetkilileri, Öğrenciler ve vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen bayram programı, İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşu ile başladı.

Vali  Birol Ekici, bağımsızlık mücadelemizin lideri ve Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü, aziz milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle andı ve sevgili gençlerimiz ile Kırklarelili hemşerilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Ardından bayram programında şiirler okunarak gençlerimizin tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi.

Hafta boyunca düzenlenen etkinlikler başlayan Gençlik Haftası Atatürk stadında gerçekleşen bayram programı ile büyük bir doruğa ulaşmasının sonrasında 19 Mayıs akşamı Kırklareli’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Mesele Memleketse Al Bayrağın Gölgesinde Hep Yaşımız 19 düsturuyla düzenlenen "Gençlik Yürüyüşü" ve akabinde gerçekleşen ilimiz gençlerinin verdiği "Gençlik Konseri" ile taçlandı.

Konserin ardından Vali  Birol Ekici, gençlik haftası etkinlikleri kapsamında İstasyon Caddesinde ilimiz gençleri tarafından hazırlanan resim sergini gezdi. Gençlerimizi tebrik ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun...

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!