Reklamı Geç
Kırklareli
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

KIRKLARELİ'Lİ SÜSLÜ KADINLAR 17 EYLÜL'E HAZIRLANIYOR

KIRKLARELİ'Lİ SÜSLÜ KADINLAR 17 EYLÜL'E HAZIRLANIYOR

2013 yılından beri tüm dünyada geleneksel olarak  uygulanan Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Kırklareli'nde de yapılacaktır.
Tamamen bağımsız kişilerin özgür irade ve katılımıyla tüm dünyada aynı günde gerçekleşen etkinliğin amacı  bisiklete herkesin binebildiğini, hatta çok güzel bindiğini,   göstermek için her yıl eylül ayının 3. pazar günü  tüm dünyada düzenleniyor.
Kırklareli'nde düzenlenecek etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Nilgün Özdil, İklim krizine dur demek için,yaşanabilir bir kent için, ulaşımda bisiklet için Süslü Kadınlar Bisiklet Turu  güvenli bisiklet yolu yapılması ,bisikletlerimizi  süsleyerek tüm kadınlarımızı seni bekliyor! diyerek bu etkinliğimizi düzenliyoruz.2013 yılından bu yana Dünya Otomobilsiz Kentler gününde gönüllü kadınlar tarafından düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, daha çok kadının bisiklet sürmesini, bisikleti gündelik yaşamın bir parçası haline getirmeyi teşvik etmek; güvenli bisiklet yolları ve güvenli bir trafik gibi kent hakkı taleplerini dile getirmeyi amaçlıyor.
Sen de bisikletini ve gülümsemeni al, 17 EYLÜL PAZAR günü SAAT 17.00 de Dingiloğlu parkı önünde  neşe ve kahkaha dolu bu günde bize katıl! dedi.

Özdil açıklamasında.Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, bağımsız bir taban hareketidir, kurumlar, şirketler ve dernekler tarafından düzenlenemez. dedi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Durak Köfteci

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!