Kırklareli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

KIRKLARELİ MUHTARLARI ANKARA'DA

KIRKLARELİ MUHTARLARI ANKARA'DA
Kırklareli'nde görev yapan muhtarlar Daha önce 19 Ekim 2022 tarihinde, Ankara'da gerçekleştirilen Muhtarlar Evi açılışı ve 100 adet muhtarlık bürosu temel atma töreni için İlimizden 83 muhtarımiz Ankara'ya İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun daveti üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşen toplantıya katıldı.
haber detay

Ayni gün Ankara'ya katılamayan yaklaşık 200 muhtarlarımızda Muhtarlar günü kutlamalarını gerçekleştirdikten sonra Kırklareli Valisi Birol Ekici'nin daveti üzerine Vali konağında gerçekleşen yemeğe katıldılar.
Muhtarlar günü münasebetiyle gerek Ankara'da gerekse Kırklareli'de gerçekleşen toplantılar muhteşem geçti. Devletin muhtarlara verdiği değeri bir kez daha gözler önüne getiriyordu. Kırklareli muhtarlarının Atatürk'ün kabrini ziyarete gittiklerinde İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun da Anıtkabir'e çelenk sunma törenine denk gelmesi ziyarete ayrı bir anlam vererek muhtarlarımızın çelenk sunma törenine iştirakleri ve bakanımız ile sohbet ederek resim cektirmeleri anılarda yerini almış oluyordu.
 Ankara'ya giden muhtarlarımıza Valiliğimiz İdare ve Denetim Müdürü Alaeddin İKİCAN mihmandarlık yapmış olup, tüm ilçelerimizden 12 si kadın Muhtar olmak üzere 183 Muhtar katıldı. Ankara'da on line sistemle 30 Büyükşehir belediyesinde gerçekleşen 100 adet hizmet binası temel atma töreni ile Ankara'nın merkezinde Akay yokuşunda muhtarlarımız için gerçekleştirilen Muhtar evi açılışı da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi. Yaklaşık yirmi beş bin civarında muhtarın katılım gösterdiği törenler İçişleri Bakanlığı bahçesinde düzenlenen yemek ile son buldu.
Ayni gün Kırklareli Valisi Birol Ekici'nin  konakta verdiği yemeğe katılan muhtarlarımızın ortak duyguları ise Vali Sayın Birol EKİCİ'nin girişte ve çıkışta tek tek tüm muhtarların elini sıkarak hal hatır sormasıydı.
Muhtarlar yaptıkları açıklamada, Bugüne kadar İlk defa bir Valimizin konağına davet edildik ve yemek yedik. Bu muhtarlık anılarımızda ayrı bir yer almasına neden olmuştur düşünceleri muhtarlarımızın duyduğu memnuniyeti ifade ediyordu.
Bu yıl Muhtarlar gününde gerek Ankara'da gerekse Kırklareli'de gerçekleştirilen etkinlikler Muhtarlar gününün tam bir bayram havasında geçmesini sağladı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!