Kırklareli
21 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kırklareli Emniyeti, İstiklal Anaokulu'nda Polislik Mesleğini Tanıttı

Kırklareli Emniyeti, İstiklal Anaokulu'nda Polislik Mesleğini Tanıttı
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, İstiklal Anaokulu'nda polislik mesleğini tanıttı. Öğrencilere temel trafik kuralları ve 112 hakkında bilgi verildi.
haber detay

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, İstiklal Anaokulu'nda öğrencilere yönelik önemli bir etkinlik düzenledi. 16 öğrencinin katıldığı etkinlik kapsamında, "Hayalimdeki Meslekler" temasıyla polislik mesleği tanıtıldı.

Polis ekipleri, öğrencilere polislik mesleğinin önemini anlatmanın yanı sıra, yaş seviyelerine uygun temel trafik kuralları ve 112 Acil Çağrı Merkezi hakkında bilgilendirme yaptı. Etkinlik boyunca öğrencilerle samimi bir sohbet ortamı sağlandı ve onların soruları cevaplandırıldı.

Etkinliğin sonunda, öğrencilere ilimizi ve polislik mesleğini temsil eden bir boyama kitabı hediye edildi. Bu kitap, temel trafik kurallarını içeren ve çocukların eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini sağlayan özgün bir yaklaşımı benimsiyor.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nün bu tür etkinlikleri, toplumla daha yakın bir ilişki kurmayı ve gençlerin mesleki geleceklerine yönelik bilinçlenmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!